Összejott
(Ez egy válasz Vippp üzenetére (2018. 09. 07. péntek 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 07. péntek 23:08

Heloooooo.
Eggyàltalàn van itt valaki,aki UK.London környèkèn èl?
Legalàbb erősitsètek meg,hogy valakinek màr összejött itt egy kis kaland,vagy csak en vagyok ennyire balfasz?
Legalàbb erősitsètek meg,hogy valakinek màr összejött itt egy kis kaland,vagy csak en vagyok ennyire balfasz?
Sziasztok! UK-bol Angliából keresek hölgyet esetleg házaspárt.
Sziasztok!
Párok , lányok Bécsben?
Párok , lányok Bécsben?
Sziasztok! Krems St. Pölten Bécs és ezen települések közelében 28 éves ápolt diszkrét ffiként hetero alapon keresem alkalmi vagy akár hosszú távú hölgy/ pár partnereimet akik szitén nyitottak és kalandoznak! Fogadni sajnos nem tudok de utazni igen. képeim telefonszámom van.valós vagyok tettre kész és még egész jófej is
Szeretek kemény lenni dominálni ,de érdkelnek az extrém dolgok is a subban is benne vagyok a hölgy örömére! beszélgetni is szívesen beszélgetek vágyakról tapasztalatokról. Csók Tom

40 éves sportos potens pasi, szép nagy vaskos mindig kemény mérettel ismerkedne.
Nem egyszeri kapcsolatot keresek, ha lehet állandot.
Egy igazi barát szeretnék lenni, akire mindig számíthat.
Kozos wellness, Bowling, utazás stb...
Nem levelezni akarok hanem talizni.
100%-ig megbízható, és diszkrét, amit el is várok.
Néha van helyem Győrben, illetve Bécsben, de utazni is tudok ésszerű távolságon belül.
Nem egyszeri kapcsolatot keresek, ha lehet állandot.
Egy igazi barát szeretnék lenni, akire mindig számíthat.
Kozos wellness, Bowling, utazás stb...
Nem levelezni akarok hanem talizni.
100%-ig megbízható, és diszkrét, amit el is várok.
Néha van helyem Győrben, illetve Bécsben, de utazni is tudok ésszerű távolságon belül.
Nagyvaradon egy par vagy no aki ismerkedni is akar?
Salzburg környéken keresek párt vagy hölgyet. Helyem van fiatal sportos srác vagyok
képet küldök ha kell

Szia fiatal hetero srác ? Kepet küldök ha kell
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 13. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 13. hétfő 18:31

Törölt felhasználó (766620)

Párként keresünk párt Salzburg tartományban!

Sziasztok valaki türingen térségből? Holnap szabad vagyok. Hölgyek és párok társaságát keresem. Üdv. P
Köszönjük a meghívást, de azt már lekéstük
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 09. 07. péntek 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Párok lányok ha bécsben esetleg swingers klubba jártok, én szivesen csatlakozom.
Párok lányok ha bécsben esetleg swingers klubba jártok, én szivesen csatlakozom.
Éltem kint 3 évet, most kijárok sűrűn...
London észak-nyugati részén szoktam megszállni
(Ez egy válasz Vippp üzenetére (2018. 09. 07. péntek 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 07. péntek 23:08

Heloooooo.
Holnap szaunázás Bécsben?
Heloooooo.
Valaki?fiu,lány.Baden-Wültemberg
Utazzatok Weinheimig
A Quickyben ma jó buli lesz
(Ez egy válasz Gugul üzenetére (2018. 09. 07. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 07. péntek 09:38

A Quickyben ma jó buli lesz

Sziasztok
BW-ben ismerkednénk, barátkoznánk stb.. hasonló érdeklődésü honfitársainkkal, nővel, nőkkel, párral heteró alapon.. Ápoltság, diszkréció feltétel! Mi harmincas, intelligens sportos ápolt igényes pasik vagyunk, utazni tudunk.
Carpe Diem

BW-ben ismerkednénk, barátkoznánk stb.. hasonló érdeklődésü honfitársainkkal, nővel, nőkkel, párral heteró alapon.. Ápoltság, diszkréció feltétel! Mi harmincas, intelligens sportos ápolt igényes pasik vagyunk, utazni tudunk.
Carpe Diem

Sziasztok! UK-bol Angliából keresek hölgyet esetleg házaspárt.
Sziasztok! Sinsheimnél ismerkednék....