Sziasztok, Nyíregyháza - Hegyeshalom- Bécs- Linz- St Pölten,Salzburg, München környékéről keresek passzív, uni, harisnya kedvelőt. Én aktív, harisnyát, bugyit viselő vagyok.
Szerdán február 17.én indulok vissza Németországba,

Szerdán február 17.én indulok vissza Németországba,
Üdv. Valaki most Schwäbischgmünd Schorndorf környékén?
Sziasztok!
Fiuk,Lányok,Párok. Wiesbaden/Mainz és 100 km környéke???
Utazni tudok!!
Fiuk,Lányok,Párok. Wiesbaden/Mainz és 100 km környéke???
Utazni tudok!!
Hello. Srácok valaki ma délelőtt Kaiserslautern környékén autós kalandra? 172/70. 19/5 aktív vagyok.

Törölt felhasználó (4394762)

Hello. Srácok valaki ma délelőtt Kaiserslautern környékén autós kalandra? 172/70. 19/5 aktív vagyok.
Kora este Pforzheimban? Passzív sràc lenne?
Sziasztok , Salzburgban élek és itt keresek.: egy nőt , nem párt és nem nőnek kiadó pasit! Az sem zavar ha van párod de akkor is csak veled találkozok , mert sok párnál nem is a nő akar harmadiknak pasit hanem az ember. Szeretek beszélgetni hogy megismerjelek és a legjobbat hozzuk ki kettönkből. Várom hölgyek bemutatkozó levelét. Szép napot.
Sziasztok, valaki esetleg Regensburg (Németország) környékén?
Hali! Sg kantonban keresek szexpartnert lányok!
Szia, minden este járok arra.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 16. kedd 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 16. kedd 16:54
Törölt felhasználó (4379802)

Sziasztok, valaki esetleg Regensburg (Németország) környékén?
Sziasztok, párokkal vagy esetleg ff. ismerkednénk... Bayern,,,
Sziasztok. Ma Pforzheim korny Ken autóban kinézné a masztimat? Esetleg segíthet is ....
Sziasztok Erding környékén ismerkednék, szőrös, túlsúlyos partnert nem keresek, köszönöm, sziasztok!!!
Londonban hölgyet vagy párt keresnék kis kikapcsolódásra =) akár csak ha néző lehetek akkor is érdekel =)
SG kantonban(CH) pár, lány?
Sziasztok! Hölgy társaságát keresem Steyr környéken, felső Ausztriában.

Linz környékén pàrok hölgyek szívesen ismerkednék
Villach környékéről vki?
Linz környèkèn hölgyek párok