Szia
PÁROKAT / LÁNYOKAT / NŐKET KERESEK
Rólam: 24 éves, sportos srác vagyok, kék szem barna haj, extra vastag intim méret // 21cm//
180 magas 82kg, káros szenvedélyektől mentes vagyok...... de nem zavar ha dohányzol =) :...
írj itt vagy skypen
PÁROKAT / LÁNYOKAT / NŐKET KERESEK
Rólam: 24 éves, sportos srác vagyok, kék szem barna haj, extra vastag intim méret // 21cm//
180 magas 82kg, káros szenvedélyektől mentes vagyok...... de nem zavar ha dohányzol =) :...

írj itt vagy skypen
Sziasztok. Lipcse vagy környéki F/L-párt keresek,akik kijönnének a Belantis park környéki tóhoz nudizni.
Wels környékén keresek párt vagy hölgyet!Párok esetében enyhe biszex belefér!
Már nem aktuális!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 11. kedd 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 11. kedd 08:44
Törölt felhasználó (1590922)

Stuttgart környéki szóló pasik figyelem!!!
Keresünk egy olyan pasit aki nem több mint 28 éves (ha több vagy hiába írsz!), utazni tudna és diszkrét és ápolt, van skypeja. Szeretném a párom meglepni egy ffi, ffi, lány felállással mert régi vágya, éppen ezért a pasival kellene beszélgetned, ha ez nem gond és megfelelsz az elvárásoknak várom az üzeneteket! Üdv
Keresünk egy olyan pasit aki nem több mint 28 éves (ha több vagy hiába írsz!), utazni tudna és diszkrét és ápolt, van skypeja. Szeretném a párom meglepni egy ffi, ffi, lány felállással mert régi vágya, éppen ezért a pasival kellene beszélgetned, ha ez nem gond és megfelelsz az elvárásoknak várom az üzeneteket! Üdv
Heilbron környéke?Fiu vagy lány?
Sziasztok. Heilbronn közelèben most valaki?
Sziasztok!
Partnert keresünk Bayernben,továbbiak az adatlapunkon.Megkérünk mindenkit,hogy aki nem felel meg a keresési feltételeknek,illetve korábban nemleges választ kapott az ne keressen minket.
További szép estét mindenkinek.
Partnert keresünk Bayernben,továbbiak az adatlapunkon.Megkérünk mindenkit,hogy aki nem felel meg a keresési feltételeknek,illetve korábban nemleges választ kapott az ne keressen minket.
További szép estét mindenkinek.
Linz környékéről keresnék párt akihez csatlakozhatnék harmadiknak, csak és KIZÁRÓLAG! a hölgy örömére.
42 éves, rendszeresen sportoló,aktív,potens férfi vagyok, professzionális tantra-szex masszázs tudással a hölgy részére.Írjatok ide ha felkeltetem az érdeklődéseteket.Köszönöm hogy elolvastátok!
42 éves, rendszeresen sportoló,aktív,potens férfi vagyok, professzionális tantra-szex masszázs tudással a hölgy részére.Írjatok ide ha felkeltetem az érdeklődéseteket.Köszönöm hogy elolvastátok!
Sziasztok! Hetero pasi Münchenből?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 02. szombat 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 02. szombat 15:45
Törölt felhasználó (814878)

Sziasztok,németországbol valaki?pár ,hölgy,pasi?Mi pár vagyunk!
sziasztok.Erfurt vagy környékén lány,hölgy akinek van kedve találkozni is?
Sziasztok! Megközelítőleg merre Németországban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 02. szombat 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 02. szombat 15:45
Törölt felhasználó (814878)

Sziasztok!
Kassel vagy Göttingen környékén keresnék hétvégékre szabadidő kellemes eltöltésére hölgyet,vagy párt.
Kassel vagy Göttingen környékén keresnék hétvégékre szabadidő kellemes eltöltésére hölgyet,vagy párt.
Bécs és környéke.
Markáns potens ffi, szép nagy, mindig kemény mérettel, tele sok spermával, és fantáziával ismerkedne, hölgy, ill Hpár személyében.
Nem levelezni karok hanem találkozni
Markáns potens ffi, szép nagy, mindig kemény mérettel, tele sok spermával, és fantáziával ismerkedne, hölgy, ill Hpár személyében.
Nem levelezni karok hanem találkozni
hello merről?kit kerestek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 02. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 02. szombat 12:15
Törölt felhasználó (3185962)

...

...

Sziasztok! Linzbe és környékén hölgyel párral ismerkednék.
Sziasztok
Svájcból van valaki ?
Bern ?
Svájcból van valaki ?
Bern ?
.
Sziasztok!
Kasel,vagy Götingen környékén keresek barátokat.kellemes idő eltöltésére.
Kasel,vagy Götingen környékén keresek barátokat.kellemes idő eltöltésére.