Sziasztok
würzburg nál jövöhéten délutánonkent fiu-fiu bi közös filmnézéssel üdv zloti73@gmail.com
würzburg nál jövöhéten délutánonkent fiu-fiu bi közös filmnézéssel üdv zloti73@gmail.com
Dresda tol 50km re vagyok vasárnapig ha valaki nek van kedve talizni írjon! Legyen egy felejthetetlen hétvége!!!!
Bécs es kornyeke, apolt jo megjelenesu 39 potens pasi, tele fantaziaval, es nagy kitartassal holgyet, vagy part keres.
Legy apolt, es diszkret.
Nem levelezgetni akarok, hanem talalkozni.
Legy apolt, es diszkret.
Nem levelezgetni akarok, hanem talalkozni.
Münchenben keresek bi pasit vagy bi párt!
Sziasztok! Holnap este valaki Welsben?

Sziasztok! Vorarlberg , Bludenz környèkèn valaki? Pàrok, lànyok, fiùk?
Sziasztok!Salsburg környékén hölgyet, párt keresnék, hosszútávra, barátságra,bármire, amit csak ésszel feltudunk dolgozni, és persze mindenkinek örömet okoz
Sziasztok, ma holnap Bécsben valaki? Hölggyel Traumlandba is szívesen mennék.
Mesélj kérlek pmben
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 09. 29. péntek 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali
Bázel + 150 km bámerre valaki???
Bázel + 150 km bámerre valaki???

Hétvégén valaki ???
Annál lesz jobb buli is vasárnap Weinheimban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 29. péntek 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 29. péntek 16:11

Törölt felhasználó (1473422)

VasárSzombat, vasárnap Weinheimbe leszek.... Lenne nekedve valakinek csatlakozni? Kevés szabadidőmet a vizi világban gondoltam tölteni....
VasárSzombat, vasárnap Weinheimbe leszek.... Lenne nekedve valakinek csatlakozni? Kevés szabadidőmet a vizi világban gondoltam tölteni....
Sziasztok.
Szeretnèk Hölgyel v esetleg parral isnerkedni. Niederösterreich Baden környeken.
Szeretnèk Hölgyel v esetleg parral isnerkedni. Niederösterreich Baden környeken.
Sziasztok!Salsburg környékén hölgyet, párt keresnék, hosszútávra, barátságra,bármire, amit csak ésszel feltudunk dolgozni, és persze mindenkinek örömet okoz
Sziasztok!Rotterdam és környékén Milf hölgyekel ismerkednék!
Erding és környéke??? Nagyméretű bi pasi????
Németország bayern megyében pár vagy lány aki ismerkedne
Sziasztok! Utolsó hetemet töltöm Bécsben ha van aki szeretné élvezetessé tenni ezt a hetet bátran jelezze!
Halihooo!
Ha van valaki aki holnap egy kis kikapcsolodásra vágyjk bécsben irjon privit a hétvégén egyedűl leszek.
Nyitott vagyok mindenre ami jó
Ha van valaki aki holnap egy kis kikapcsolodásra vágyjk bécsben irjon privit a hétvégén egyedűl leszek.
Nyitott vagyok mindenre ami jó