Sziasztok!
Dél angliában vagyok,élek,ha gondoljátok irjatok,privát üzenetet.
Kutyám nincs,de minden megoldható.
Üdv.:Repton (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 28. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 28. szerda 08:44
Dél angliában vagyok,élek,ha gondoljátok irjatok,privát üzenetet.
Kutyám nincs,de minden megoldható.
Üdv.:Repton (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 28. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2128732)

Luton kornyekerol keresunk kutyas gazdit.Rendelkezz is vele ne csak irj...Mi 40es par vagyunk.Belso levelet varunk.
Frankfurt környékén Valaki?? Valakik???
Mobilis vagyok!! Skype: jpsjps00
Mobilis vagyok!! Skype: jpsjps00
Graz és környékén keresek kikapcsolódásra hölgyet vagy akár párt .
Salzburgban ismerkednék,barátkoznék.....írjatok nyugodtan

Sziasztok!Salsburg környékén hölgyet, párt keresnék, hosszútávra, barátságra,bármire, amit csak ésszel feltudunk dolgozni, és persze mindenkinek örömet okoz
Luton kornyekerol keresunk kutyas gazdit.Rendelkezz is vele ne csak irj...Mi 40es par vagyunk.Belso levelet varunk.
Salzburg környékén hölgyel ismerkednék,komolyra is.
Halika !
Bècsben èlő fiatal pàrt keresünk aki kènyeztetnè a hölgy tagunkat.
Puszi
Bècsben èlő fiatal pàrt keresünk aki kènyeztetnè a hölgy tagunkat.
Puszi
Svájc ?
belgium valaki valakik?pàrok ,holgyek?
Sziasztok,Weissenfels,Leuna,Lipcse környékén ismerkednék
Sziasztok!
Bayernban ismerkednèk!
Hölgyek, párok írjatok!
Bayernban ismerkednèk!
Hölgyek, párok írjatok!
Sziasztok,
Július 1. vagy 2. tervezzünk egy kis meztelen napozást, fürdőzést, szaunázást a Rottweil-i Aquasol fürdő komplexumban. Szeretünk oda járni mert van 2 darab nagyobbacska napozó terasza egy kisebb medencével amiben úszkálni is lehet és rengeteg szaunájuk. Ha valaki csatlakozni szeretne minden kötöttség nélkül csak úgy ismerkedni akkor várjuk privátban a jelentkezéseket. De nyitottak vagyunk esetleg egy másik új helyet is kipróbálni, ha valakinek van jó ötlete. Persze reális távolságon belül.
Július 1. vagy 2. tervezzünk egy kis meztelen napozást, fürdőzést, szaunázást a Rottweil-i Aquasol fürdő komplexumban. Szeretünk oda járni mert van 2 darab nagyobbacska napozó terasza egy kisebb medencével amiben úszkálni is lehet és rengeteg szaunájuk. Ha valaki csatlakozni szeretne minden kötöttség nélkül csak úgy ismerkedni akkor várjuk privátban a jelentkezéseket. De nyitottak vagyunk esetleg egy másik új helyet is kipróbálni, ha valakinek van jó ötlete. Persze reális távolságon belül.
München környékén valaki? fiuk! párok! időseb hölgyek???
München Környékén idősebb hölgy?

Sziasztok bècsben keresünk fiatal pasit ,vagy fiatal pàrt nem vagyunk semmi jònak az elrontòja.
öhringen,50km körzet valaki
Sziasztok!
Ma esete valaki??? valakik??
Frankfurt és környéke??? Utazni tudok!!
Ma esete valaki??? valakik??
Frankfurt és környéke??? Utazni tudok!!
Sziasztok!
Kitzbühel,Saalfelden,Zell am See környékén Hölgyekkel,párokkal ismerkednék
Kitzbühel,Saalfelden,Zell am See környékén Hölgyekkel,párokkal ismerkednék