Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Mainz/Wiesbaden és környéke 100 km kb skype cim: jpsjps00 utazni is tudok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Mainz/Wiesbaden és környéke 100 km kb skype cim: jpsjps00 utazni is tudok!
Sziasztok!Leverkusen,Köln környékén keresek sexpartnert,lányok párok személyében...Attila
Sziasztok. Arzberg környékén valaki?
.
Sziasztok.Dublinban élünk part kerünk közöz hancurhoz.
Helló
DORTMUND és környékén ismerkednèk valós személyekkel.....
DORTMUND és környékén ismerkednèk valós személyekkel.....

Duisburg??Most jöttünk haza Latom te is erre laksz magyarban.Ho végéig itthon leszünk.Mikor jössz Magyarba?Vagy csak átutazoban vagy kinn?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 04. szerda 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 04. szerda 07:11
Törölt felhasználó (870361)

Sziasztok
Én Duisburg-ban vagyok....

belgium valaki?
Vasárnaptól lányok hoz ,párokhoz csatlakoznék Würzburg és vonzásköre.
sziasztok Ulm környékéröl valaki lányok fiuk?
sziasztok,igazàn talizhatnànk,ha megvan a feeling akkor tovàbbmegyunk,ha nincs akkor meg beszélgetunk egy joizut
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 04. szerda 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 04. szerda 01:01

Törölt felhasználó (1454412)

Sziasztok, kik vannak itt Kölnből vagy a környékről?
Szia Katja és Leon! Mi Mannheimban élő házaspár vagyunk. Magyarországon több klublátogatásunk is volt, illetve több tapasztalat. Itt Németországban még kezdők vagyunk...
Szívesen ismerkednénk veletek, mert ahogy látjuk, nemcsak tapasztalatotok, hanem eszetek is van, ami ugyebár, manapság ritka az online világban. Frankfurttól 45 percre lakunk, így mégsem kell Németországon kívülre
, azaz bajorokhoz utazni, ahol a legtöbb magyar él.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2016. 11. 08. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 08. kedd 09:56

Sziasztok, Frankfurt-Suttgart vonalon párok, akik klubba is járnak?

Becsben valaki?
Sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 04. szerda 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 04. szerda 01:01

Törölt felhasználó (1454412)

Sziasztok!Salsburg környékén hölgyet, párt keresnék, hosszútávra, barátságra,bármire, amit csak ésszel feltudunk dolgozni, és persze mindenkinek örömet okoz
Sziasztok gotzendorf es kornyeken keresek kalandot fiatal sraccal ma van helyem is tabuk nelkul
Stuttgart környékén keresünk lànyt vagy pàrt!
Tiszta apolt, jo megjelenesu nagyfarkú és jó szexuális állóképességgel rendelkező bator kitarto pasi vagyok.
Keresek lanyt, part, diszkret tartos kapcsolatra.
Ha szereted ha jol szajjal kenyeztetnek, es jo kemenyen meg vagy dugva, akkor irj.
Győr ès kornyeke, vagy Bècsben.
Keresek lanyt, part, diszkret tartos kapcsolatra.
Ha szereted ha jol szajjal kenyeztetnek, es jo kemenyen meg vagy dugva, akkor irj.
Győr ès kornyeke, vagy Bècsben.
Szilveszter éjszakánkat szivessen tőltenénk egy szimpi párral. Nürnbergben élünk.