Törölt felhasználó (1045712)

Voralberg, Tirol?Elsősorban párral ismerkedünk, de szívesen vesszük lányok, fiúk megkeresését is.Csak komolyak ès elszántak jelentkezzenek.

Sziasztok! Párokkal ismerkednénk!!!!
Sziasztok,
Nagyon kezdő párként ( F: 33, L: 32 ) keresnénk egy lányt mindkettőnk örömére. Szeretnénk megízlelni a hármas örömöket egy korban és gondolkodásban hozzánk illő személlyel. Adatlapon minden fontos infó megtalálható rólunk.
Németország, Baden Württemberg tartomány, Singen - Konstanz környéke.
Kellemes hétvégét mindenkinek...
Nagyon kezdő párként ( F: 33, L: 32 ) keresnénk egy lányt mindkettőnk örömére. Szeretnénk megízlelni a hármas örömöket egy korban és gondolkodásban hozzánk illő személlyel. Adatlapon minden fontos infó megtalálható rólunk.
Németország, Baden Württemberg tartomány, Singen - Konstanz környéke.
Kellemes hétvégét mindenkinek...
Sziasztok
München és környékén ismerkednèk.....
München és környékén ismerkednèk.....

Szia..Sziasztok.. Landek esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 07. vasárnap 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 07. vasárnap 08:59
Törölt felhasználó (1045712)

Voralberg, Tirol?Elsősorban párral ismerkedünk, de szívesen vesszük lányok, fiúk megkeresését is.Csak komolyak ès elszántak jelentkezzenek.

Sziasztok! Angliába élo pár Párral ismerkedne!
Bayernben itt a hosszú hétvége, valaki ismerkedni esetleg?
valaki anglia ?London special ?
Sziasztok!
Holgy vagy par wels/linz kornyeken?
Holgy vagy par wels/linz kornyeken?
sziasztok 38-45éves pár vagyunk den haag bol ismerkednék párokal hölgyekel
Valaki van most Prágában? Mèg 2 napot átutazoban itt vagyok.
Sziasztok. 10.èn indulok Kecskemètről Münchenbe. Szivesen elviszek bàrkit ellenszolgàltatàs nèlkül, csak ne keljen egyedül menni

Monfalcone és környéke lányt párt keresek hosszú távra
Sziasztok, Schwechat vagy Becs? Lanyok Parok
Sziasztok!
Igényes pár (28/29) keres korban közelálló szintén igényes csajszit vagy pasit hármas hancúrozás céljából Koppenhága és környékén. Írj privit vagy e-mailt a three4fun@freemail.hu címre ha felkeltettük az érdeklődésed.
Igényes pár (28/29) keres korban közelálló szintén igényes csajszit vagy pasit hármas hancúrozás céljából Koppenhága és környékén. Írj privit vagy e-mailt a three4fun@freemail.hu címre ha felkeltettük az érdeklődésed.
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok.
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok.
Frankfurt környékén bi fiú valaki?
Sziasztok
München és környékén ismerkednèk....
München és környékén ismerkednèk....

Sziasztok!Salburg környékén hölgyet, párt keresnék, hosszútávra, barátságra,bármire, amit csak ésszel feltudunk dolgozni, és persze mindenkinek örömet okoz