Maltan szivesen vennem Holgyek, parok tarsasagat!
Sziasztok!
Leverkusen,Köln,Bonn,Düsseldorf környékén keresek lányokat,párokat!
Leverkusen,Köln,Bonn,Düsseldorf környékén keresek lányokat,párokat!
Bécs? Ma este, egész éjjel, lenne kedve Párnak, Hölgynek ismerkedni? Teljesen testközelből? Minden megoldás érdekel, de főleg párt keresek, gabalyodnék Én 48,180,83,16... barna hajú, kék szemű, nyalakodós, kitartóan merevedősen kényeztetős férfi vagyok , a hely nálam megoldott
Mosolygós szép estét wink
Mosolygós szép estét wink
Dortmund környékén keresek ma estére!
(Ez egy válasz nyalókaa üzenetére (2016. 05. 07. szombat 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Liverpool-ban keresnénk párommal olyan párt,hölgyet, pasit,aki az adatlapunknak megfelelően benne lenne velünk ilyen és ehhez hasonló dolgokban.Ennek tudatában válaszolj. Várjuk leveleiteket,ha érdekesnek találtátok lapunkat...
Sziasztok.Pár keres fèrfi beszálót.Bremen környèkèröl
Sziasztok! Dél-Tirolból ismerkednénk párral!
Passau és környékén lányokal párokal ismerkednék
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok.
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok.
Sziasztok!
Frankfurt környékéről keresünk csajt harmadiknak esetleg párt. (Mörfelden-Walldorf)
Sorry de szóló pasik nem érdekelnek minket.
Frankfurt környékéről keresünk csajt harmadiknak esetleg párt. (Mörfelden-Walldorf)
Sorry de szóló pasik nem érdekelnek minket.
Sziasztok! Bécsi párral és hölgyel ismerkednék.
Sziasztok! Maltan Holgy vagy par kellemes idotoltesre?
Sziasztok
Ismerkednék párokkal hölgyekkel Németország (Bayern) és Salzburg környékén.Nem feltétlen szex kapcsolatra.
Ismerkednék párokkal hölgyekkel Németország (Bayern) és Salzburg környékén.Nem feltétlen szex kapcsolatra.
London környékén bi fiú? smile
Sziasztok
München és környékén ismerkednèk....
München és környékén ismerkednèk....

Munhen? Ma este, egész éjjel, lenne kedve valakinek ismerkedni? Teljesen testközelből?
Minden megoldás érdekel, de főleg párt keresek, gabalyodnék wink Én 48,180,83,16... barna hajú, kék szemű, nyalakodós, kitartóan merevedősen kényeztetős férfi vagyok , a hely nálam megoldott
Mosolygós szép estét

Mosolygós szép estét

hölgyet keresek akinek lenne kedve kikapcsolódni kölnben
Valaki/Valakik Graz környéke?
Sziasztok! Linzbe és vonzáskörzetébe hölggyel párral ismerkednék! Középkorú igényes kellemes mérettel rendelkezem

Sziasztok! Hamburgbol holgy vagy par? A kikoto fesztivalon vagyok. Irjatok