sziasztok den haag ba valaki hölgyeim?
Liverpool-Walton kornyeken par esetleg ferfi?2hete vagyunk kint ha esetleg nincs is meg a kello szimpatia baratsagnak is orulnenk. G&P
Nem is várható el mindenkitől, hogy megértse. De ahogy látom, neked nem ez az egyetlen kereszted..
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok. Utazni tudok!!!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok. Utazni tudok!!!
Sziasztok. Ausztria-nemetorszag vonalon van par/holgy akivel osszefuthatnek? Atutazoban vagyok kamionnal. Kepeket mailban kuldok. Nem feltetlenul sex a cel. Azt szeretnem ha gyorsabban telne az ott toltott ido.
James,a Tik-Tak nem külföldön van,hanem otthon Budaörsön!Semmi gond,biztos csak eltévesztetted a rovatot.Sok sikert,de pihenj rá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 21. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 21. hétfő 18:54
Törölt felhasználó (1293532)

27 éves igényes srác vagyok, Most szombaton 26 án készülök a Tik takba sosem voltam még itt . De nagyon kíváncsian várom, ehhez keressek hölgypartnert aki elkísérne. Párokkal is szívesen ismerkednék a klubban smile mustang1932@citromail.hu .ide várom a leveleket.
27 éves igényes srác vagyok, Most szombaton 26 án készülök a Tik takba sosem voltam még itt . De nagyon kíváncsian várom, ehhez keressek hölgypartnert aki elkísérne. Párokkal is szívesen ismerkednék a klubban smile mustang1932@citromail.hu .ide várom a leveleket.
Úgy látjuk valami nem stimmel nálad! Nagyon sajnálunk téged de nem hülye kommenteket vártunk hanem esetleg egy normális hangvételű megjegyzést. Szerintünk elég értelmesen röviden és tömören leírtuk hogy mit szeretnénk.
Hinterglemm valaki szabad vasárnapb ?
Sziasztok! Passau és környékéről keresek ,hölgyet,párt!!
Sziasztok!
Frankfurt környékéről keresünk csajt harmadiknak esetleg párt. (Mörfelden-Walldorf)
Sorry de szóló pasik nem érdekelnek minket.
Frankfurt környékéről keresünk csajt harmadiknak esetleg párt. (Mörfelden-Walldorf)
Sorry de szóló pasik nem érdekelnek minket.
Bécs?pár,lány?
/angliabol holgy par?
Hát az most Münchenben akad bőven

Sziasztok!
sziasztok! Aschaffenburg es környeken parokal ismerkednenk!!!!!!!1
öhringen,környéke valaki
Van itt szingli csaj angliabol? Privatot irhat!
Udv
Udv
Sziasztok!
Badenban keresek izgalmas programokhoz értelmes embereket!
Badenban keresek izgalmas programokhoz értelmes embereket!

UK London ??