Hello!Londoni ferfi ismerkedne parokkal lannyal.Olyan "baratsag exrtakkal" alapon.Ha gondolod, gondoljatok levelben elerheto vagyok
Sziasztok! esetleg valaki Angliabol a mainap ?
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Biszexuális csajt keresünk Angliában(olvass adatlapot), aki csatlakozna hozzánk egy kis kikapcsolódásra. Sauna, buli, stb. Várjuk a privát leveleket.
Sziasztok !
Ausztriában Oberwart , Güssing,Jennersdorf , Hartberg és Fürstenfeld környékéröl keresek csajokat ,párokat szórakozni , bullizni .

Sziasztok! Angliában ápolt, igényes biszexuális csajt keresünk. Olvass adatlapot, várjuk a privát leveleket. Köszi
Sziasztok.Ausztriában ismerkedem. Insbruch-Salsburg közöt. Kitzbühel,St.johan, Wörgl,Kufstein, Kaprun, stb.
Sziasztok! Németországi párok Baden-Württemberg és "környéke"?

sziasztok! nürnbergből keresek párt vagy hölgyet ma estére.
Sziasztok! Svájcban, Bern Kantonban valaki(k)?
Üdv

Szia. Müncheni Sexmoziba kinek lenne kedve eljönni
?? vagy kinel (nezhetnek) hasonlo DVD-T?

Sziasztok! A hétvégét Ashfordban töltöm, szivesen ismerkednék egy szimpi nővel, párral.
Sziasztok! Igényes, Dél-Tirolban dolgozó pár ismerkedne szintén igényes párokkal nem csak szex, hanem közös programokra, szabadidő kellemes eltöltésére. Olvass adatlapot, és, ha magatokra ismertek írjatok privát üzit!
Valaki ma london és környéke?
Szintén kezdő pár Salzburg tartományban? Fiuk nem, köszi!!!!
Sziasztok!
Üdv Akos.
Üdv Akos.
Még mindig keresek Salzburgban női ruhás fiút akivel találkozhatnék

Sziasztok
Londoni swingereséshez fiatal párokat keresunk!
Londoni swingereséshez fiatal párokat keresunk!
sziasztok szép estét minden kinek stuttgart környékén hölgyek párok egy kelemes egész délelöti be vezetésel
Sziasztok.December 5.en Salburgban leszek.Szivesen sexelnek csajszival vagy parral.Privit irjatok.