Sziasztok!Igényes 30 as srác vagyok.Bécsbe esetleg szoló hölgy vagy pár akihez csatlakozhatok??

kulfoldon elo sportos ferfi, vendegul lattna dus keblu noies not, part.
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
sztok,
Nagyon kezdők vagyunk,most nyitunk, de nem durr bele bumm
. Elsosorban ismerkedni szeretnek, baratkozni semmikep nem profikat keresunk! Ha kolcsonos az erdeklodes a szimpatia , ha ott van az a "szikra" akkor minden mehet
Jelenleg Becsben elunk de utazni tudunk
Nagyon kezdők vagyunk,most nyitunk, de nem durr bele bumm

Jelenleg ep magyarorszagrol utazunk svajcba ! Becs-salzburg-munchen stuttgart es vegul zurich vagyis annak kornyeke !FIGYELEM KULFODI PAROK LANYOK
Frankfurt? Ismerkednék, teljesen testközelből is
Pár, Hölgy?

Tübingen, Baden-Württemberg környékén szívesen ismerkednék magyar párokkal!
Sziasztok,
Fiatal ( 32 ) férfi hölgyek / párok ismeretségét keresi kellemes programokra. Szauna, masszázs ... a Német - Svájci határon, a Bódeni tó környékén... (Ez egy válasz vs.par üzenetére (2015. 09. 20. vasárnap 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal ( 32 ) férfi hölgyek / párok ismeretségét keresi kellemes programokra. Szauna, masszázs ... a Német - Svájci határon, a Bódeni tó környékén... (Ez egy válasz vs.par üzenetére (2015. 09. 20. vasárnap 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok..Németország?Svájci határ környéke?Csak párok..
Albstadt környékén valaki/k? Szauna,beszélgetés ismerkedés?
München környékéről lányt vagy Bi lánytagú párt keresünk! Szívesen barátkozunk!
Fiuk ne keressenek minket.... esetleg hatalmas szép farokkal!
Fiuk ne keressenek minket.... esetleg hatalmas szép farokkal!

sziasztok helyes
srác webcamozna lányokkal párokkal akit érdekel vegyen fel skypra
srác webcamozna lányokkal párokkal akit érdekel vegyen fel skypra
Sziasztok,ha keresel,kerestek egy ferfit LONDONbol,ha szeretned,szeretnetek egy izgalmas ejszakat,kalandot,vagy esetleg tobbet is,akkor irj, Irjatok privatba es vegyuk fel a kapcsolatot. Vannak fotoim itt es szivesen kuldok egeszalakost is. Ismerkedjunk,talalkozzunk es meglatjuk hogy alakul. Lanyok,nok,parok leveleit varom!
Hali, Kanadában valaki? Toronto.
hali münchenből van itt valaki?
Bécsi éjszaka?

erdekelne helyem is van barmikor Frankfurt kornyeken..
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 17. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 17. csütörtök 14:28

Törölt felhasználó (930538)

kulfoldon elo sportos ferfi,szivesen vendegul lattna holgyet part.
kulfoldon elo sportos ferfi,szivesen vendegul lattna holgyet part.
Bregenzben ma valaki? : )
Sziasztok!
Üdv Akos.
Üdv Akos.