vajdaság, montenegró valaki?
Zaklatás???Miröl beszélsz ember?Nem is vagyunk kapcsolatban!Új munkahelyröl hallottál már?
Lehet, hogy utazó nagykövet.
Sziasztok!40-es pár hetero párt keres ! Kép nélkül ne jelentkezzetek! -Bécs környéke!
Sziasztok. Németországban, Ulm környékén keresünk lányt, párt közös hancurozáshoz.
Hello.Firdrich irtam üzenetet.
(Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2014. 02. 16. vasárnap 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 16. vasárnap 08:53

Sziasztok! Salzburg környékén párral ismerkednénk, vagy hölgyhőz csatlakozna a pár férfi tagja.Esetleg hejjel rendelkező urral, 3-as felállásban.
Sziasztok.Ti merröl irtok?

Sziasztok. Salzburg München vonalon van itt valaki. Ismerkednék magyarokkal baráti célból.
Sziasztok valaki Frankfurt am Main és környékéröl

Sziasztok! Amszterdam és környékén keresek hölgyeket párokat. Én 26 vagyok, sportos srác
Sziasztok! Salzburg környékén párral ismerkednénk, vagy hölgyhőz csatlakozna a pár férfi tagja.Esetleg hejjel rendelkező urral, 3-as felállásban.
Sziasztok! Svájcban keresek partnert, partnereket. Bázelben vagyok, ami a Német-Francia-Svájci határon fekszik, tehát a környző országok közelben élő magyarjait is buzdítanám, hogy írjanak!
Üdv
Üdv

Sziasztok!
Frankfurt és Mannheim között esetleg valaki?
Frankfurt és Mannheim között esetleg valaki?
Stuttgart környékéről pàrokat, lányokat keresünk egy kis hétvégi kikapcsolódáshoz. Esetleg a Német-Francia-Svájci határhármas is szóba jöhet.
Franciában,Strasbourgban tartózkodom 25 éves sexben mindenre nyitott fiú vagyok.
Sziasztok Franciaország,Strasbourgban tartózkodom 25 fiú sexben mindenre nyitott vagyok.
Angliaban? parok, holgyek?
Sziasztok! Február 15-én megyünk a Burg Ibiza swingerklubba. Esetleg pár aki csatlakozna?
Sziasztok!Mannheim ill.Worms környékén esetleg valaki?