Sziasztok. 42 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Steiermarkt, Burgerland tartományból, Oberwart és környékén,
Sziasztok. 42 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Steiermarkt, Burgerland tartományból, Oberwart és környékén,
sziasztok. Rotterdamban keresek olyan hölgyet aki szeretné kipróbálni két férfival.
Sziasztok.
Hétvégét Austria St. Valentin töltöm.Szívesen ismerkednék.
Hétvégét Austria St. Valentin töltöm.Szívesen ismerkednék.
Sziasztok kedden Frankfurt és környéke ?asszonyok lányok párok ?sportos kan .privi
Sziasztok. Ausztria/Regau környékén valaki??
Sziasztok! Ma este wels környékén estleg pár ismerkedne?
Ausztria 5020 Salzburg valaki ismerkedne?
Sziasztok, Heilbron, BW környéke ........
Senki erre?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2023. 10. 09. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Bécs (1030) ma este?
Szia helyileg mere felé vagy? Beszélhetnénk
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 06. péntek 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 06. péntek 07:26
Törölt felhasználó (4703572)

Sziasztok! Felsö-Ausztriába ismerkednék párral bi pasival!
Sziasztok,Rotterdamban keresek hölgyet sex kapcsolatra.
Párok WN és 100km körzetében ismerkednénk

Sziasztok
Egy kedves hölggyel szeretnék beszélgetni, sétálni, kellemesen tölteni az időt amíg Dunaszerdahelyen vagyok a hétvégén (viszonylag sokat szoktam a városban lenni, nem csak most) akár hosszabb kapcsolat is kialakulhat.
Szép estét kívánok
Egy kedves hölggyel szeretnék beszélgetni, sétálni, kellemesen tölteni az időt amíg Dunaszerdahelyen vagyok a hétvégén (viszonylag sokat szoktam a városban lenni, nem csak most) akár hosszabb kapcsolat is kialakulhat.
Szép estét kívánok
Sziasztok! Burgenlandba ismerkedne hölgy, vagy pár heteró alapon?
Hölgy/pár kaliforniaból?
Erding környékén ismerkednék...!!!!! Csak uni érdekel,aki nem kövér,nem szõrös,nagy méretū,min18cm...
Sziasztok! Szombaton Bécsben vagy nem túl távoli galaxisban párral vagy hölggyel ismerkednék.
Akár nálam is. Sportos, intelligens, tapasztalt srác vagyok.
Akár nálam is. Sportos, intelligens, tapasztalt srác vagyok.
Sziasztok! Ulm és környékén hölgy, pár?