Sziasztok! Aktív 44 éves biszex férfiként keresek Hölgyet párt Salzburg és környékéről,diszkrét kapcsolat reményében, maganyos44@gmail.com
Sziasztok.rethymno ba valaki?
Eü munkát tud valaki?
Sziasztok ! Salzburgban Párral, Hölggyel ismerkednék, éjszakákon át

Sziasztok. Máltán lenne kedve valakinek találkozni ?
Becsben nök, parrok?
Becsben keresek nöket,parokat meztelenkedesre akkar lakasban is
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Bregenzben ma valaki? : )
kulfoldon elo sportos ferfi,szivesen vendegul lattna holgyet part.
erdekelne helyem is van barmikor Frankfurt kornyeken..
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 17. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 17. csütörtök 14:28

Törölt felhasználó (930538)

kulfoldon elo sportos ferfi,szivesen vendegul lattna holgyet part.
Bécsi éjszaka?

hali münchenből van itt valaki?
Hali, Kanadában valaki? Toronto.
Sziasztok,ha keresel,kerestek egy ferfit LONDONbol,ha szeretned,szeretnetek egy izgalmas ejszakat,kalandot,vagy esetleg tobbet is,akkor irj, Irjatok privatba es vegyuk fel a kapcsolatot. Vannak fotoim itt es szivesen kuldok egeszalakost is. Ismerkedjunk,talalkozzunk es meglatjuk hogy alakul. Lanyok,nok,parok leveleit varom!
sziasztok helyes
srác webcamozna lányokkal párokkal akit érdekel vegyen fel skypra
srác webcamozna lányokkal párokkal akit érdekel vegyen fel skypra
München környékéről lányt vagy Bi lánytagú párt keresünk! Szívesen barátkozunk!
Fiuk ne keressenek minket.... esetleg hatalmas szép farokkal!
Fiuk ne keressenek minket.... esetleg hatalmas szép farokkal!

Albstadt környékén valaki/k? Szauna,beszélgetés ismerkedés?
Sziasztok..Németország?Svájci határ környéke?Csak párok..
Sziasztok,
Fiatal ( 32 ) férfi hölgyek / párok ismeretségét keresi kellemes programokra. Szauna, masszázs ... a Német - Svájci határon, a Bódeni tó környékén... (Ez egy válasz vs.par üzenetére (2015. 09. 20. vasárnap 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal ( 32 ) férfi hölgyek / párok ismeretségét keresi kellemes programokra. Szauna, masszázs ... a Német - Svájci határon, a Bódeni tó környékén... (Ez egy válasz vs.par üzenetére (2015. 09. 20. vasárnap 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)