Szia Mki! Kölnnél vki? Mindenre nyitott vok! Többit privátban!
Sziasztok.esetleg kijevből,lányok?
Sziasztok! Bécsi párral csajszival ismerkednék. Üzenetet privátba légyszi!
Linz-Wels kkén a hétvégén hölgy vagy pár??? Én 30 as pasi.
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Sziasztok.
Salzburg Rosenheim között van
Salzburg Rosenheim között van
Sziasztok.
Salzburg Rosenheim között van itt valaki?
Salzburg Rosenheim között van itt valaki?
Sziasztok!!Regensburgban,hölgy??pár??
Imst környékén keresek társat, mindkettőnk örömére!
Noiesen telt nagy mellu nagy popsis felesegem reszere figyelmes fiut keresek.Emailre fotot kuldok.
Sziasztok!Salzburg vagy környékéről keresek valakit
Esetleg Travit vagy női ruhás fiút akivel kipróbálhatom ezt a dolgot-én aktív vagyok

Sziasztok! Leoben vagy környékén, hölgy? vagy pár?
Sziasztok
Németo. ismerkednék...

Németo. ismerkednék...

Szió zsu és zoli németbe élünk miről,lenne szó? Gyere privibe
(Ez egy válasz Bubblebaby69 üzenetére (2015. 11. 04. szerda 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 04. szerda 05:49

Sziasztok! Külföldön élő (pl, Ausztria, Németország, Svájc, Anglia stb..) jófej, kedves és nyitott Hölgyet, Férfit és Párt keresek! Részletekért kérlek írj privátot

Sziasztok! Igényes, Dél-Tirolban dolgozó pár ismerkedne szintén igényes párokkal nem csak szex, hanem közös programokra, szabadidő kellemes eltöltésére. Olvass adatlapot, és, ha magatokra ismertek írjatok privát üzit!
Sziasztok
Bécsben ismerkednék hátha
Bécsben ismerkednék hátha
Sziasztok
Ismerkednék párokkal hölgyekkel Németország (Bayern) és Salzburg környékén.Nem feltétlen szex kapcsolatra.
Ismerkednék párokkal hölgyekkel Németország (Bayern) és Salzburg környékén.Nem feltétlen szex kapcsolatra.
stuttgart környékén élö magyar párok lányok
Sziasztok
Németo. Ismerkednèk...
Németo. Ismerkednèk...

Sziasztok, Angliában keresünk párt, párokat közös szabadidő eltöltéshez.