...

Sziasztok! Linzbe és környékén hölgyel párral ismerkednék.
Sziasztok
Svájcból van valaki ?
Bern ?
Svájcból van valaki ?
Bern ?
.
Sziasztok!
Kasel,vagy Götingen környékén keresek barátokat.kellemes idő eltöltésére.
Kasel,vagy Götingen környékén keresek barátokat.kellemes idő eltöltésére.
Hannoverbe ?
hollandiabol valaki? minden joban benne vagyok
Angliában leányzót keresünk, pár vagyunk.
sziasztok amstetten környékéröl keresnék nöt,párt,fiut,igényes ápolt bi pasi vagvyok irjatok
Sziasztok!
Mi bécsben élünk ezt vegyétek figyelembe.
Keresünk hétvégére fiatal lányt vagy fiatal párt /max 26 éves korig / aki szeret masszázst kapni és adni. Az hogy utána mi fog történni azt előre nem tudjuk. Legyetek kedvesek és ne őrültek. Mi egy egymást szerető pár vagyunk , és szeretnénk kicsit feldobni kicsit izgalmasabbá tenni a szeretkezésünket.
Mi bécsben élünk ezt vegyétek figyelembe.
Keresünk hétvégére fiatal lányt vagy fiatal párt /max 26 éves korig / aki szeret masszázst kapni és adni. Az hogy utána mi fog történni azt előre nem tudjuk. Legyetek kedvesek és ne őrültek. Mi egy egymást szerető pár vagyunk , és szeretnénk kicsit feldobni kicsit izgalmasabbá tenni a szeretkezésünket.
Karintia\ Lienz, Heiligenblut, Bad Gastein\?
Igen. Írj rám.
(Ez egy válasz ibasz1313 üzenetére (2018. 04. 13. péntek 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,párokat keresünk Augsburg környékén,max 100 km körzet,vagy tudjatok utazni
Pux
U.i választ üzibe kérünk
Pux
U.i választ üzibe kérünk
Sziasztok! Ma este , holnap ulm környéke!
Sziasztok.
Hölgyekkel,pàrokkal ismerkednèk LONDON,vagy környèkèről.Builder
Hölgyekkel,pàrokkal ismerkednèk LONDON,vagy környèkèről.Builder
Sziasztok, en szivesen csatlakoznek ha erdekel benneteket. Irjatok privatban
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 15. kedd 01:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 15. kedd 01:13
Törölt felhasználó (1385692)

Zürichben vagy környeken bisex pasit keresek/keresünk
Sziasztok!Köln környèkèn hölgy,pàr?Èn 178 magas,zöldes-kèk szem,barna haju pasi vagyok.39 eves fiatalos
Sziasztok!
Kufstein,Wörgl,Kitzbühel környékén Hölgyekkel,párokkal ismerkednék.
Kufstein,Wörgl,Kitzbühel környékén Hölgyekkel,párokkal ismerkednék.
Zell am see vagy környékén csaj illetve pár ?
Szia
Londonhoz nagyon kozel vagyok (Ez egy válasz norbertoto üzenetére (2018. 05. 17. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Londonhoz nagyon kozel vagyok (Ez egy válasz norbertoto üzenetére (2018. 05. 17. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)