Sziasztok! UK-bol Angliából keresek hölgyet esetleg házaspárt.
Bécsbe valaki ma v. Holnap? Lány, pár?
Sziasztok. Péntek estére-éjszakára keresek lányt-párt a hölgy örömére 45 éves ápolt,potens pasiként. Priv.levelet kérlek. Köszi. Szép napot.
Heilbron környéke ,fiu,vagy lány.?én bi kezdö
Sziasztok!Ausztriában Linz környékén keresem aktív férfi partnerem!
Sziasztok!
Ideális : Ingolstadt , Donauwörth de utazni is tudunk. Keressük azt a partnerünket aki szeretne hozzánk csatlakozni ,ismerkedni.
Ideális : Ingolstadt , Donauwörth de utazni is tudunk. Keressük azt a partnerünket aki szeretne hozzánk csatlakozni ,ismerkedni.
Sziasztok! Keresek Ausztria területén,Baráti kapcsolatot hosszú távra Bi,Gay akt uni Férfit vagy párt, FF to FL 45-60 év között.
Aki, akinél ott laknék, meló után esténként kedvükre használnának, bi passzív uni csupasz popsi ninfómániás annál kedvelő vagyok, méretben 22cm nyelei tövig, de a vastagot is 4,5 5,5 cm ig,
notabu38@gmail.com 180cm 98kg 38 év fotó csere oké. igényes ágyban egy ribi.í Tabú nincs nálam.
Aki, akinél ott laknék, meló után esténként kedvükre használnának, bi passzív uni csupasz popsi ninfómániás annál kedvelő vagyok, méretben 22cm nyelei tövig, de a vastagot is 4,5 5,5 cm ig,
notabu38@gmail.com 180cm 98kg 38 év fotó csere oké. igényes ágyban egy ribi.í Tabú nincs nálam.

Sziasztok!
Kufstein,Wörgl,Kitzbühel,Saalfelden,Zell am See környékén Hölgyekkel,párokkal ismerkednék. Minden este ráérek,helyem is lenne néha.
Kufstein,Wörgl,Kitzbühel,Saalfelden,Zell am See környékén Hölgyekkel,párokkal ismerkednék. Minden este ráérek,helyem is lenne néha.
Sziasztok. Szlovénia Portoroz valaki a napokban? Lány, par...
Heilbron,környéke.?bi,pasi,lány,
Sziasztok, hétvége folyamán (akár ma este is
) szívesen ismerkednék Rastatt környékén, Németországban. utazni tudok, helyem van

Sziasztok!
Mainz/Wiesbaden/Frankfurt/Darmstadt/Offenbach és környékén keresek sexpartnert!!
utazni tudok!!
Mainz/Wiesbaden/Frankfurt/Darmstadt/Offenbach és környékén keresek sexpartnert!!
utazni tudok!!
Szia
Joyclub.de egy jó alternatíva (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 17. szerda 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 17. szerda 07:02
Joyclub.de egy jó alternatíva (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 17. szerda 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (896833)

Párokkal , hölgyel ismerkednénk Bayern tartomány . Altötting-tol , München-ig .
Esetleg tud e valaki hasonló de német társkereső oldalt ?
Tele a zacsim Fuldában! Pasival leápoltatnám!
Sense.franciaba valaki?
Sziasztok!Frankfurt környèkèn hölgy,pàr?
Bécsben és környéken ismerkednek hölghyel, vagy Hparral.
Diszkrét ápolt domináns potens pasi vagyok szép formás nagy kemény mérettel.
Diszkrét ápolt domináns potens pasi vagyok szép formás nagy kemény mérettel.
Párokkal , hölgyel ismerkednénk Bayern tartomány . Altötting-tol , München-ig .
Ha valaki szeretne egy barna farokkal játszani Ausgburg mellettvagyok kissingbe, hőlgy, párok, pasi
Sziasztok 20án délután indulok Hollandiából Budapestre egy transporter hosszú változat.Ha van valaki aki jönne vagy kűldene valamit haza írjon megbeszéljük több opció is van a fizetésre