Sziasztok!
Bécsben szivesen masszíroznék hölgyeket a délelőtti órákban.
Szép napot.
Bécsben szivesen masszíroznék hölgyeket a délelőtti órákban.
Szép napot.
14.én Párizsban hölgy esetleg pár aki találkozna?
Sziasztok! UK-bol Angliából keresek hölgyet esetleg házaspárt.
Hollandiában párt keresek !
sziasztok,angliabol valaki?lanyok?parok?
Sziasztok!
Karlsbadban keresek aktiv srácot, en bi passziv vagyok.
Karlsbadban keresek aktiv srácot, en bi passziv vagyok.
Köszönöm szépen , rá is keresek
nyugodalmas délutánt kívánok nektek
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Club Passion, Seckenhausen
90 km-re írja tőled a kereső. (Ez egy válasz Szőrlancelott üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 06. vasárnap 13:29
90 km-re írja tőled a kereső. (Ez egy válasz Szőrlancelott üzenetére (2019. 01. 06. vasárnap 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! BUÉK .... Papenburgban dolgozok , keresem a környéken hölgyek párok társaságát ! Humoros , érett , hiigénikus férfi vagyok , aki a többes sexben tapasztalt ! Szeretem csoportos sexet és a swingerklubbokat is ! Ha valaki tudd , itt Papenburg környékén egy jó swingert esetleg eljönne jönnének velem , akkor hálás lennék
puszi neketek buék ...

Sziasztok ! BUÉK .... Papenburgban dolgozok , keresem a környéken hölgyek párok társaságát ! Humoros , érett , hiigénikus férfi vagyok , aki a többes sexben tapasztalt ! Szeretem csoportos sexet és a swingerklubbokat is ! Ha valaki tudd , itt Papenburg környékén egy jó swingert esetleg eljönne jönnének velem , akkor hálás lennék
puszi neketek buék ...

Sziasztok
Ma este autós kaland? Pforzheim? Cumiztatnek egy jót
Ma este autós kaland? Pforzheim? Cumiztatnek egy jót
Becsben nö vagy par?
Sziasztok Ulm környékén valaki? Pasziv bi vagyok
Sziasztok!
Köln+50km környékén keresek lányokat,párokat!
Attila
Köln+50km környékén keresek lányokat,párokat!
Attila
Januárban Stuttgart környékén járok. Bp-Stuttgart-Bp utvonalon. Valaki arra?
Hello
Pforzheim ? Fiúk pàrok?
Pforzheim ? Fiúk pàrok?
Sziasztok, a Nürnberg-Bamberg( Németország, Bayern) vonalon keresek egy szeretőt, aki min. 45 éves pasi, és nem kamus,nem gyáva. Délelőttönként van helyem, utazni tudok. Csak hétközbeni hancúrozáshoz. Fiatalabb, messzebb élőknek nem válaszolok.

Diszkrét hölgyet vagy párt keresek Rosenheim Salzburg között.
Diszkrét hölgyet vagy párt keresek Rosenheim Salzburg között.
hollandia melyik részén vagytok?
(Ez egy válasz Izgatópáros üzenetére (2018. 12. 30. vasárnap 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Boldog uj evet!