Sziasztok, niederösterreichi és bécsi magányos hölgyeket keresek. Szeretnélek kielégíteni.

Sziasztok ! Én Pénteken utazok haza ! Szivesen bugranék hozzátok , egy kellemes kávéra ! Üdv István !
(Ez egy válasz netta31 üzenetére (2019. 02. 08. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Papenburgban dolgozok , Pénteken indulok haza ! Szivesen viszek hazafele irányba utitársít , na persze hőlgyeket
Sötétitett az üveg hátúl !!! puszi csajok !

Erdelybol valaki?
Sziasztok.
Hosszabb kihagyás után ismét keresünk párokat, férfiakat az adatlapunknak megfelelően.
Csak németország, csak bayern.
Hosszabb kihagyás után ismét keresünk párokat, férfiakat az adatlapunknak megfelelően.
Csak németország, csak bayern.

Sziasztok! Ulm-Aalen-Stuttgart kornyeken esetleg kiváncsi hetero, vagy bi, meleg srác? Esetleg ilyen tagú pár? A hétvégén most? Egy kiváncsi kezdo vagyok, kipróbálnék ezt azt...magas jóképű szőke haj kék szem. Esetleg helyem is van.
Apoltsag fontos, és örülnék szortelen testű jelentkezőknek, de nem kizáró ok...
Apoltsag fontos, és örülnék szortelen testű jelentkezőknek, de nem kizáró ok...
Sziasztok!
Március első hétvégéjére (03.02-03.03 )keresünk pasit vagy párt. Németország,Bayern, Ingolstadt környéke. Hely van. CSAK az írjon aki NEM kamus és mer cselekedni is!!! Tel.számot kérünk.Szimpátia kell.
Március első hétvégéjére (03.02-03.03 )keresünk pasit vagy párt. Németország,Bayern, Ingolstadt környéke. Hely van. CSAK az írjon aki NEM kamus és mer cselekedni is!!! Tel.számot kérünk.Szimpátia kell.
Sziasztok Angliai Magyar / Londoni magyar holgyek!! Ha van kedvetek ismeriedni , akkor irjatok !
Sziasztok! Karlsbadban vagy környékén valaki?
Sziasztok! UK-bol Angliából keresek hölgyet esetleg házaspárt.
40-60 közötti hölgyet kényeztetnék rendszeresen, akar viszonzás nélkül is. Apoltsag, igényesség fontos, testalkat nem. Én Stuttgart melletti vagyok, mobilis. Fiatal magas szőke hajú kék szemű ápolt igényes srác.
B W tartományban valaki???
Sziasztok!Köln ès környèki hölgy illetve pàr?
szia
ismi? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 18. hétfő 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 18. hétfő 18:30
ismi? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 18. hétfő 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4025272)

B W tartományban valaki???
Erdélyből valaki?
Sziasztok esténként ki tud jönni Birkenfeldben kis hoki orál játékra?
Hello Pforzheim?
Van itt bi uni srác?
Van itt bi uni srác?
Bécs. Masszázs.
Sportos 40 éves értelmes potens pasi szép nagy mérettel hölgyet illetve Hpart keres hétvégére olyat aki szereti ha masszírozást illetve ha kényeztetik.
Bécs és környéke.
Sportos 40 éves értelmes potens pasi szép nagy mérettel hölgyet illetve Hpart keres hétvégére olyat aki szereti ha masszírozást illetve ha kényeztetik.
Bécs és környéke.
Hétvégén Murau (ausztria) hölgy/pár?