És én is itt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 18. hétfő 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 18. hétfő 18:30

Törölt felhasználó (4025272)

B W tartományban valaki???
Sziasztok ! Szombat hajnalba indulok vissza Németbe ! Utitársat szivesen viszek magammal ! Pesti indulás a pozició ! Hőlgyeket természet ellenében , férfiakat hozzájárulással !
Sziasztok biszex baratnomel keresnenk Nagyvaradon egy part kellemes hetvegekre
Sziasztok, München környékén valaki?
én/mi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 13. szerda 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 13. szerda 12:04
Törölt felhasználó (4008662)

Erdelybol valaki?
Hétvégén Murau (ausztria) hölgy/pár?
Bécs. Masszázs.
Sportos 40 éves értelmes potens pasi szép nagy mérettel hölgyet illetve Hpart keres hétvégére olyat aki szereti ha masszírozást illetve ha kényeztetik.
Bécs és környéke.
Sportos 40 éves értelmes potens pasi szép nagy mérettel hölgyet illetve Hpart keres hétvégére olyat aki szereti ha masszírozást illetve ha kényeztetik.
Bécs és környéke.
Hello Pforzheim?
Van itt bi uni srác?
Van itt bi uni srác?
Sziasztok esténként ki tud jönni Birkenfeldben kis hoki orál játékra?
Erdélyből valaki?
szia
ismi? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 18. hétfő 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 18. hétfő 18:30
ismi? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 18. hétfő 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4025272)

Sziasztok!Köln ès környèki hölgy illetve pàr?
40-60 közötti hölgyet kényeztetnék rendszeresen, akar viszonzás nélkül is. Apoltsag, igényesség fontos, testalkat nem. Én Stuttgart melletti vagyok, mobilis. Fiatal magas szőke hajú kék szemű ápolt igényes srác.
Sziasztok! UK-bol Angliából keresek hölgyet esetleg házaspárt.
Sziasztok! Karlsbadban vagy környékén valaki?
Sziasztok Angliai Magyar / Londoni magyar holgyek!! Ha van kedvetek ismeriedni , akkor irjatok !
Sziasztok!
Március első hétvégéjére (03.02-03.03 )keresünk pasit vagy párt. Németország,Bayern, Ingolstadt környéke. Hely van. CSAK az írjon aki NEM kamus és mer cselekedni is!!! Tel.számot kérünk.Szimpátia kell.
Március első hétvégéjére (03.02-03.03 )keresünk pasit vagy párt. Németország,Bayern, Ingolstadt környéke. Hely van. CSAK az írjon aki NEM kamus és mer cselekedni is!!! Tel.számot kérünk.Szimpátia kell.
Sziasztok! Ulm-Aalen-Stuttgart kornyeken esetleg kiváncsi hetero, vagy bi, meleg srác? Esetleg ilyen tagú pár? A hétvégén most? Egy kiváncsi kezdo vagyok, kipróbálnék ezt azt...magas jóképű szőke haj kék szem. Esetleg helyem is van.
Apoltsag fontos, és örülnék szortelen testű jelentkezőknek, de nem kizáró ok...
Apoltsag fontos, és örülnék szortelen testű jelentkezőknek, de nem kizáró ok...