Schmallenberg (sauerland) környékén hölgy vagy pár aki 24 éves sportos potens pasival ismerkedne!?
winterberg Olpe Siegen stb közelben van!

Sziasztok. Nagyváradon lakom. 23 éves biszex pasi vagyok. Alkalmi és hosszútávú illetve csoportos szexhez keresek partnereket nőket és férfiakat 18-36 év között. Írjatok üzenetben puszi
Londonban elő hölgyel vagy párral találkoznék ismerkednék (Stratford )
Sziasztok,
Igen Überlingen nekünk is tetszik. Főleg a melegebb napokon, mikor napozni lehet a Bódeni tó partján. Ha gondoljátok egyszer összefuthatunk egy közös izzadásra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 04. hétfő 18:55
Igen Überlingen nekünk is tetszik. Főleg a melegebb napokon, mikor napozni lehet a Bódeni tó partján. Ha gondoljátok egyszer összefuthatunk egy közös izzadásra.

Törölt felhasználó (3441502)

Valaki sauna egyéb kikapcsolódás Überlingen környékén?
Windberg - Straubing környékén hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznák.
Találkoznák Linz,vagy kb 200km-es körzetében lánnyal,párral,swinger, illetve egyéb buli is érdekelne.Szauna stb.
Tutti hely überlingen
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 04. hétfő 18:55
Törölt felhasználó (3441502)

Sziasztok... Innsbruck ban van esetleg pár?
Sziasztok! Ingolstadtban valaki/k/ ? Ma egész nap és éjjel itt vagyok,helyem van!
Sziasztok!Londonban csatlakoznek bi parhoz, pasihoz!
Sziasztok
Marktoberdorf bi pasi lenne?
Sziasztok!
Bayern, Ingolstadt környékéről keresünk férfit vagy párt a mostani hétvégére. Külügy tel.számot. Helyünk van! Szimpátia alapján!
Bayern, Ingolstadt környékéről keresünk férfit vagy párt a mostani hétvégére. Külügy tel.számot. Helyünk van! Szimpátia alapján!
Sziasztok Párokat keresünk Bayernben. Ingolstadt,München környékén vagyunk.
Németország-Adenau és Kempenich környékén keresek Párt....Hölgyet...
Az tuti! Ha van kedvetek Irjatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 01. péntek 04:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 01. péntek 04:48

Törölt felhasználó (896833)

Nem rosz ötlet..
Nem rosz ötlet..
(Ez egy válasz külföldi üzenetére (2019. 02. 23. szombat 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 23. szombat 13:47

En is csatlakoznek egy Magyar buliba, jo ötlet lenne!!
Van meg valaki Bayern( Salzburg -Rosenheim -München vonalon A8 autopälya?

Van meg valaki Bayern( Salzburg -Rosenheim -München vonalon A8 autopälya?
Papenburg és környékén keresek hőlgyet vagy párokat !
Március 6-7-én Ausztria Braunau a.d Inn környékén hölgy pár esetleg akit egy ápolt igényes magas fiatal srác érdekelne? Továbbképzésen leszek, mobilis vagyok utazni tudok a környéken...minden opció érdekelne, akár csak egyoldalú kényeztetés részemről, vagy bármi. Írjatok, megbeszéljük. Érett korosztályt is szeretem, kb 55-60ig, csak ápolt legyél