Londonban elő hölgyel vagy párral találkoznék ismerkednék (Stratford )
Sziasztok,
Igen Überlingen nekünk is tetszik. Főleg a melegebb napokon, mikor napozni lehet a Bódeni tó partján. Ha gondoljátok egyszer összefuthatunk egy közös izzadásra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 04. hétfő 18:55
Igen Überlingen nekünk is tetszik. Főleg a melegebb napokon, mikor napozni lehet a Bódeni tó partján. Ha gondoljátok egyszer összefuthatunk egy közös izzadásra.

Törölt felhasználó (3441502)

Valaki sauna egyéb kikapcsolódás Überlingen környékén?
Windberg - Straubing környékén hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznák.
Találkoznák Linz,vagy kb 200km-es körzetében lánnyal,párral,swinger, illetve egyéb buli is érdekelne.Szauna stb.
Tutti hely überlingen
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 04. hétfő 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 04. hétfő 18:55
Törölt felhasználó (3441502)

Sziasztok... Innsbruck ban van esetleg pár?
Sziasztok! Ingolstadtban valaki/k/ ? Ma egész nap és éjjel itt vagyok,helyem van!
Sziasztok!Londonban csatlakoznek bi parhoz, pasihoz!
Sziasztok
Marktoberdorf bi pasi lenne?
Sziasztok!
Bayern, Ingolstadt környékéről keresünk férfit vagy párt a mostani hétvégére. Külügy tel.számot. Helyünk van! Szimpátia alapján!
Bayern, Ingolstadt környékéről keresünk férfit vagy párt a mostani hétvégére. Külügy tel.számot. Helyünk van! Szimpátia alapján!
Sziasztok Párokat keresünk Bayernben. Ingolstadt,München környékén vagyunk.
Németország-Adenau és Kempenich környékén keresek Párt....Hölgyet...
Az tuti! Ha van kedvetek Irjatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 01. péntek 04:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 01. péntek 04:48

Törölt felhasználó (896833)

Nem rosz ötlet..
Nem rosz ötlet..
(Ez egy válasz külföldi üzenetére (2019. 02. 23. szombat 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 23. szombat 13:47

En is csatlakoznek egy Magyar buliba, jo ötlet lenne!!
Van meg valaki Bayern( Salzburg -Rosenheim -München vonalon A8 autopälya?

Van meg valaki Bayern( Salzburg -Rosenheim -München vonalon A8 autopälya?
Papenburg és környékén keresek hőlgyet vagy párokat !
Március 6-7-én Ausztria Braunau a.d Inn környékén hölgy pár esetleg akit egy ápolt igényes magas fiatal srác érdekelne? Továbbképzésen leszek, mobilis vagyok utazni tudok a környéken...minden opció érdekelne, akár csak egyoldalú kényeztetés részemről, vagy bármi. Írjatok, megbeszéljük. Érett korosztályt is szeretem, kb 55-60ig, csak ápolt legyél

Sziasztok! Pärt vagy pasit keresünk szombat estere!!!!Nürnberg 100 km körzetben!!! Helyünk az nincs, kepeink vannak az adatlapunkon!
Sziasztok!Passzau-Dortmund ùtvonalon,hölgy,pàr ma èjszakàra akik fogadnànak egy helyesnek mondott hetero pasit?