Lányok párok svájcban?
B.W tartományban lányok??
Sziasztok! Pasit vagy párt keresünk szombat estére,egy kellemes kikapcsolodáshoz.
Nürnberg-Erlangen környékéről.Helyünk nincs.Válaszotok légyszi privátba.
Nürnberg-Erlangen környékéről.Helyünk nincs.Válaszotok légyszi privátba.
Sziasztok! Németül vagy olaszul beszélő hölggyel ismerkednék! Nézz adatlapot, és, ha szimpatikusnak találsz első körben, írjál privát üzenetet. Mindenkinek szép hetet kívánok!
Sziasztok Papenburg és vonzás körzete ? Hölgyek párok ....
Én...
(Ez egy válasz jps üzenetére (2019. 03. 28. csütörtök 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 28. csütörtök 10:22

Sziasztok!
Mainz/Wiesbaden/Frankfurt/Darmstadt/Offenbach és környékén keresek sexpartnert!!
utazni tudok!!
Mainz/Wiesbaden/Frankfurt/Darmstadt/Offenbach és környékén keresek sexpartnert!!
utazni tudok!!
sziasztok 30 éves férfi vagyok nökel ismerkednék Bayern ,Neustadt Ingolstadt környékéröl esetleg valaki::::???
Bécs Salzburg útvonalon valaki ?
Sziasztok ! Linzbe és vonzásába párral hölggyel ismerkednék.
Sziasztok! Saalfeden és környékén valaki(K)?

Sziasztok!
Úgy alakult, hogy a mai napot itt töltöm La Roeulx Belgium. Holnap hajnalban indulok tovább, Ha valakinek errefelé lenne kedve valamihez velem, akkor jelentkezzen. Tényleg bármihez, akár egy séta, vagy egy kávé! Hölgyek jelentkezését várnám.
Úgy alakult, hogy a mai napot itt töltöm La Roeulx Belgium. Holnap hajnalban indulok tovább, Ha valakinek errefelé lenne kedve valamihez velem, akkor jelentkezzen. Tényleg bármihez, akár egy séta, vagy egy kávé! Hölgyek jelentkezését várnám.
Sziasztok!
Ma este keresek egy nőt bécsben aki szeretne kicsit mélytorkozni , nekem ez egy álom lenne . Sajnos még senkinek sem sikerült. Pusz irj privit.
Ma este keresek egy nőt bécsben aki szeretne kicsit mélytorkozni , nekem ez egy álom lenne . Sajnos még senkinek sem sikerült. Pusz irj privit.
Sziasztok.37 éves pasi vagyok. Svájcból, St Gallen környékéről keresek hölgyet vagy párt.
Sziasztok! Hölgyet vagy Párt keresnék Ingolstadt környékén....
belgiumbol par vagy csaj?
Sziasztok! UK-bol Angliából keresek hölgyet esetleg házaspárt.
Hello.Becsben par vagy nő?
Sziasztok.Németország Sellin környékén valakik????
Hollandia..(Dordrecht) pár---lány!
Pasit keresünk bayern-ből!