Rastatt? Ki nézné még két fiút ? Be is szállhat! Fiú vagy lány ? Esetleg pár ?
Boden see környékén keresek hölgyet,párt,bi srácot!Lehetőleg ma estére!
Sziasztok ma este 8 körül Rastattban lenne valaki harmadiknak? Mi Ketten vagyunk fiúk !
Németország, Hessen vki?
Parizsbol valaki?
Sziasztok!
Nem szexbuli, de Schladmingban szokott lenni magyar buli, juli 8-án is lesz egy, illetve télen Flachauban volt még. Ismerkedni lehet szerintem. (Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2019. 06. 25. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 14:57
Nem szexbuli, de Schladmingban szokott lenni magyar buli, juli 8-án is lesz egy, illetve télen Flachauban volt még. Ismerkedni lehet szerintem. (Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2019. 06. 25. kedd 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !
Magyar bulit tud valaki Lienzen, Salzburg környékén ?
Sziasztok!Vorarlberg tartományban keresek szombat estére hölgyet, párt,vagy esetleg bi srácot!
Sziasztok Rastatt környékén hétvégén este két fiúhoz ki csatlakozna?
Németböl ,Baden -würtenberg,bi fiu ,lány,pár?
Angliabol holgy par? North yorkshire
Sziasztok
Június23-Július8-ig Görögországban nyaralunk.
Ha erre jártok és nyitottak vagytok akkor privátban várjuk az üzeneteket .
Üdv
M&R

Június23-Július8-ig Görögországban nyaralunk.
Ha erre jártok és nyitottak vagytok akkor privátban várjuk az üzeneteket .

Üdv
M&R

Sziasztok !
Hamburgban ma valaki..esetleg pár?

Sziasztok! Párral ismerkednénk Balyern ből.! Most hétvégére !
Sziasztok Pforzheim, Rastatt környékéről keresünk lányt aki társulna két intelligens bi fiúhoz esetleg párok?
Heilbron kőrnyéke?fiu,lány
Sziasztok!
Német o. Baden Württemberg, Freiburg vonzáskörzetéböl Házibarátot keresek a felesegemhez.
Német o. Baden Württemberg, Freiburg vonzáskörzetéböl Házibarátot keresek a felesegemhez.
Canadaban valaki Victoria kornyeken?
Sziasztok! Ausztriában, Leibnitz-Graz környékén ismerkednék hölggyel, lánnyal vagy párral. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet!
Bècsbe párt lányt keresek.