Sziasztok! Észak Németországban vagyok Brémában! Hőlgyeket, valamint párokhoz is hetero alapon , szivesen találkoznák!
Sziasztok-! Ha a Bodensee környékén laktol akkor szívesen ismerkedhetnénk

Bécsben tali?
Sziasztok, Berlinben keresek párt, vagy hölgyet. : )
Sziasztok.
Stuttgart környékéről van itt vki?
Stuttgart környékéről van itt vki?
Sziasztok!
Bécsben élek szeretnék kedves lányhoz vagy párhoz csatlakozni, szeretek és tudok maszírozni. Szeretek kukkolni, videozni, és szeretem kényeztetni a partnerem. Olyan vagyok mint egy kaméleon ha valaki szeretkezni szeretne , vagy vadabb perverzebb mélyrehatóbb sexet szeretne mindent megtalál bennem. Neked csak meg kell nyílni felém és az leszek akit csak szeretnél.
Bécsben élek szeretnék kedves lányhoz vagy párhoz csatlakozni, szeretek és tudok maszírozni. Szeretek kukkolni, videozni, és szeretem kényeztetni a partnerem. Olyan vagyok mint egy kaméleon ha valaki szeretkezni szeretne , vagy vadabb perverzebb mélyrehatóbb sexet szeretne mindent megtalál bennem. Neked csak meg kell nyílni felém és az leszek akit csak szeretnél.
Sziasztok! Ausztriában, Leibnitz-Graz környékén ismerkednék hölggyel, lánnyal vagy párral. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet!
Heilbron,környéke?fiu ,lány?
Sziasztok ! Párt / fiú + lány / keresek vagy hölgyet /20-55 év között/ minden “ jóra” és minden “ jóban” benne vagyok!! Házibarát is lehetek .... Hosszútávra gondolnék / anyagiaktól mentesen/!! Szászország / Sachsen / Németország ...// EGYEDŰLÁLLÓ FIÚK , FÉRFIAK ,PAPÁK NE ÍRJANAK !!!/// Utazni is tudok normális távolságon belül .... üdv / privátba írj , ha van kérdésed !!!!///
Sziasztok! Én itt vagyok a környékén szívesen be szállók hozzátok
(Ez egy válasz Sz-K-N78 üzenetére (2019. 09. 09. hétfő 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 09. hétfő 17:37

Sziasztok!
Niederbayern?Vagy Oberbayern ,Freising,Erding,környeke?
Sziasztok. Minden héten utazok oda-vissza Svájcba,Ausztia-Németországon keresztül. Utiköltségként...,hölgyet-párt keresek a hölgy örömére. Priv.leveket várok. Köszi.
Anglia London?
Párok?
Párok?
Majd jelzek..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 08. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 08. vasárnap 10:19
Törölt felhasználó (907397)

Szívesen csatlakoznék hozzád ha jelentkezik hölgy vagy pár =)
Sziasztok!
Sziasztok!
Holnap, szept. 9-én de. utazok Bernau- Salzburg- Bp. felé, 10-én vissza. Tart velem valaki?
Holnap, szept. 9-én de. utazok Bernau- Salzburg- Bp. felé, 10-én vissza. Tart velem valaki?
Szívesen csatlakoznék hozzád ha jelentkezik hölgy vagy pár =)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 07. szombat 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 07. szombat 17:15
Törölt felhasználó (4178322)

Sziasztok!
Koblenzben valaki??
Koblenzben valaki??
London kornyeken hölgy vagy pàr? Tali, beszelgetes , szimpatia alapjan kellemes idotoltes...
Sziasztok!
Koblenzben valaki??
Koblenzben valaki??
sziasztok,fiu,lány,pár,Heilbron környéke?
Svájcban keresek partnert lány személyében!