Sziasztok házibarát lennék egy normális párnál/ férfi -nő / egyelőre december 20- Január 5. Között szabadság Magyarországon !!! // 18-60 év között ha lehet !! Inkább Fejér Megye / Duna mellett smile / Minden jóban benne vagyok !!! Féltékenység kizárva !!! Anyagiak kizárva !!! Egyedülálló vagyok és diszkrét !!! Szexet keresek nem kapcsolatot ...nincs csók , smaci ..... a többi jöhet wink Ha érdekel akkor csak privátban vagyok hajlandó társalogni / legyen kitöltött adatlapod is !!!! Jelige “ Hosszútávú “ barátság extrákkal wink Üdv M./
Rimaszombat környékén hölgy vagy pár hetero alapon!!
Sziasztok! Hétvégén, péntek-vasárnap Rauris,Zell am See, Kaprun esetleg Salzburg környékén valaki vagy valakik? Válasz privátban!
Sziasztok! Valaki Ausztria Wels környékéről?
Sziasztok. Kleinarl környékéről ismerkednék lányokkal és fiúkkal .
Keresem azt a Londonban dolgozó Ferenc nevű srácot,akivel augusztusban Berényben együtt néztük a hattyúkat

Üdv pforzheim? Ma este kocsikban kölcsönös játékok?
Londonban hölgy vagy pár? 32 vagyok dolgozó handyman szívesen lennék titok számodra /számotokra

Sziasztok. St. Pölten környékén valakima este?

Frankfurt és környéke +- 100 km
utazni tudok!!
Pár,Lány,
utazni tudok!!
Pár,Lány,
Sziasztok
Bad Durrheim kornyeken keresgelunk fiut ,lanyt,párt.
Fogadni tudunk
Bad Durrheim kornyeken keresgelunk fiut ,lanyt,párt.
Fogadni tudunk

Sziasztok házibarát lennék egy normális párnál/ férfi -nő / egyelőre december 20- Január 5. Között szabadság Magyarországon !!! // 18-60 év között ha lehet !! Inkább Fejér Megye / Duna mellett smile / Minden jóban benne vagyok !!! Féltékenység kizárva !!! Anyagiak kizárva !!! Egyedülálló vagyok és diszkrét !!! Szexet keresek nem kapcsolatot ...nincs csók , smaci ..... a többi jöhet wink Ha érdekel akkor csak privátban vagyok hajlandó társalogni / legyen kitöltött adatlapod is !!!! Jelige “ Hosszútávú “ barátság extrákkal wink Üdv M./
Még mindig keresünk partnereket szombat estére.
Ingolstadt környéke.

Ingolstadt környéke.
Ingolstadt környéke.

Ingolstadt környéke.
Ingolstadt környéke.

Ingolstadt környéke.
Hétvégén Ausztria ,Vorarlberg tartomány!Szombaton este ráérő partnert keresek!
160 km re vagytok..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 03. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 03. kedd 15:24
Törölt felhasználó (4241432)

Salzburgban és környékén rengeteg magyar ajkú van..vagy csak mi nem találunk megfelelőt...?!!!
Sziasztok! Salzburg!?

Hali! Göttingen kassel környékén hölgyek!