Waldkraigburg ban vagyok a hétvégén van itt valaki?
Sziasztok!
A hétvégét Ludwigsburg és Heilbronn között töltöm valahol. Még nem tudom hol fogok megállni.
Van valaki aki unatkozik a környéken?
A hétvégét Ludwigsburg és Heilbronn között töltöm valahol. Még nem tudom hol fogok megállni.
Van valaki aki unatkozik a környéken?
Sziasztok Svàjc graubündenből valaki?
Pforzheim környékéről van passzív bi? Esetleg pár?
Sziasztok!
Pénteken a délután szívesen csatlakoznék igényes, csinos hölgytagú párhoz Bécsben és környékén. Max 45-ig! Igényes, intelligens, jóképű férfi vagyok. Tapasztalt házibarát vagyok.
Pénteken a délután szívesen csatlakoznék igényes, csinos hölgytagú párhoz Bécsben és környékén. Max 45-ig! Igényes, intelligens, jóképű férfi vagyok. Tapasztalt házibarát vagyok.
Sziasztok Venlo környékén valaki
Sziasztok!
Bad Dürrheim környékén valaki vagy valakik?
Bad Dürrheim környékén valaki vagy valakik?
Sziasztok. Pforzheim környékén esetleg pár ? Vagy bi passzív srác ma este ?
Augsburg közelében pár... esetleg? Klub látogatás, ismerkedés... ilyesmi!
Sziasztok.Enns környékéről kellemes mérettel keresek párt, hölgyet minden jóra .
Sziasztok! Ausztria Wels-ből valaki? Hétvégére keresek lányt, párt!
Holnap este Pragaban leapolna?
sziasztok Ingolstadt es kornyeke ? helyem nincs .hellyel rendelkezőket keresek,mára vagy akkar holnap estere

Dortmund környékén van valaki?

Sziasztok ! Görög országb valaki? KRÉTA szigetén?
Fogadni tudok ! Luxus villa , nagy medence , panoráma, jakuzzi. Az idő kiválo 28 -30 fok. Decemberig leszek akkár hosszab időre is tudok fogadni 9 szabad szoba van
Fogadni tudok ! Luxus villa , nagy medence , panoráma, jakuzzi. Az idő kiválo 28 -30 fok. Decemberig leszek akkár hosszab időre is tudok fogadni 9 szabad szoba van
Sziasztok ! Görög országba valaki?
Hetfo delutan,este Becsbe valaki?
Hali!
Münchenben Pàrok, Lànyok?
Münchenben Pàrok, Lànyok?

Törölt felhasználó (766620)

Salzburgerland

Sziasztok ma este Pforzheimban passzív srác van?