Linz környèkèn hölgyek párok
Villach környékéről vki?
Linz környékén pàrok hölgyek szívesen ismerkednék
Sziasztok! Hölgy társaságát keresem Steyr környéken, felső Ausztriában.

SG kantonban(CH) pár, lány?
Londonban hölgyet vagy párt keresnék kis kikapcsolódásra =) akár csak ha néző lehetek akkor is érdekel =)
Sziasztok Erding környékén ismerkednék, szőrös, túlsúlyos partnert nem keresek, köszönöm, sziasztok!!!
Sziasztok. Ma Pforzheim korny Ken autóban kinézné a masztimat? Esetleg segíthet is ....
Sziasztok, párokkal vagy esetleg ff. ismerkednénk... Bayern,,,
Szia, minden este járok arra.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 16. kedd 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 16. kedd 16:54
Törölt felhasználó (4379802)

Sziasztok, valaki esetleg Regensburg (Németország) környékén?
Hali! Sg kantonban keresek szexpartnert lányok!
Sziasztok, valaki esetleg Regensburg (Németország) környékén?
Sziasztok , Salzburgban élek és itt keresek.: egy nőt , nem párt és nem nőnek kiadó pasit! Az sem zavar ha van párod de akkor is csak veled találkozok , mert sok párnál nem is a nő akar harmadiknak pasit hanem az ember. Szeretek beszélgetni hogy megismerjelek és a legjobbat hozzuk ki kettönkből. Várom hölgyek bemutatkozó levelét. Szép napot.
Kora este Pforzheimban? Passzív sràc lenne?

Törölt felhasználó (4394762)

Hello. Srácok valaki ma délelőtt Kaiserslautern környékén autós kalandra? 172/70. 19/5 aktív vagyok.
Hello. Srácok valaki ma délelőtt Kaiserslautern környékén autós kalandra? 172/70. 19/5 aktív vagyok.
Sziasztok!
Fiuk,Lányok,Párok. Wiesbaden/Mainz és 100 km környéke???
Utazni tudok!!
Fiuk,Lányok,Párok. Wiesbaden/Mainz és 100 km környéke???
Utazni tudok!!
Üdv. Valaki most Schwäbischgmünd Schorndorf környékén?
Sziasztok, Nyíregyháza - Hegyeshalom- Bécs- Linz- St Pölten,Salzburg, München környékéről keresek passzív, uni, harisnya kedvelőt. Én aktív, harisnyát, bugyit viselő vagyok.
Szerdán február 17.én indulok vissza Németországba,

Szerdán február 17.én indulok vissza Németországba,