Sziasztok ma este vki Wiener Neustadt környékén?
Pénteken Bad Sauerbrunn?
Sziasztok ma este Amszterdam?
csütörtökön (07.22.) délelőtt szopnék kecskeméten, helyed legyen

Sziasztok, péntekenként utazok W Neustadt ból Kecskemétig esetleg vki útitárs?
Szia, későn olvastam el a bejegyzésedet! Erről sajnos most lemaradtam. Ha legközelebb ismét meglátogatna a párod, akkor légyszi írj privátban. Üdv!
(Ez egy válasz Balaton19 üzenetére (2021. 07. 03. szombat 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 03. szombat 20:20

Sziasztok.Zell am See környékén dolgozom.Jövő héten meglátogat a barátnőm.Kedd vagy Szerda pontosan még nem tudom.Esetleg egy férfi aki szeretné megdugni???Persze olyan aki nem csak igérget hanem el is jön...Részletek víberen vagy whatsappon ha írsz adj elérhetőséget köszi .......
Sziasztok!
Ausztriában, Zell am See - Saalfelden - Kitzbühel környékén ismerkednék hölggyel vagy párral. Minden este ráérek.
Ausztriában, Zell am See - Saalfelden - Kitzbühel környékén ismerkednék hölggyel vagy párral. Minden este ráérek.
Sziasztok, egy kedves harmincas srác keres egy párt, akikkel enyhe biszex alapon élvezhetnék egymást. Én Bécsben élek, de utazni kb 100 km en belül tudok. Nem vagyok tapasztalatlan, jól masszírozok és vannak játékaim amiket bevethetünk, hogy senki se maradjon kielégítetlenül
Nagyon szeretem a molett és duci embereket, az érettebb korosztályt 50+, de persze ez nem feltétel, egyedülálló hölgyek érdeklődését is fogadom.
Péter

Nagyon szeretem a molett és duci embereket, az érettebb korosztályt 50+, de persze ez nem feltétel, egyedülálló hölgyek érdeklődését is fogadom.
Péter
Sziasztok Bázel és környékén hölgyet kényeztetnék
sziasztok
Mannheim környékén ismerkednék....
Moto
Mannheim környékén ismerkednék....

Moto
Sziasztok Aalen környékén hölgy ,pár?
Londonból hölgy vagy pár esetleg? =) szivesen Csatlakoznék 3iknak de ha nézhetlek titeket az is izgalmas számomra
Sziasztok.
Nürnberg környékén van aki ismerkedne egy "kíváncsi"23 éves heteroval? Kor nem számít smile
Írjatok
Nürnberg környékén van aki ismerkedne egy "kíváncsi"23 éves heteroval? Kor nem számít smile
Írjatok

Sziasztok. Niederösterreich Baden-Wr.Neustadt környéken ismerkednek kötetlen szex-kapcsolatra. Üdv
NÉMETORSZÁG, Sonneberg (96515)
Sziasztok !
Előreláthatólag 07.20-án Németországból, Sonneberg-ből (96515) jövök haza autóval Budapestre egyedül.
Egy 2 éves Suzuki Scross-al jövök, kevés cuccal, szivesen hozok haza bárkit útközben.
Ha érdekel, keress nyugodtan.
Zsolt
Sziasztok !
Előreláthatólag 07.20-án Németországból, Sonneberg-ből (96515) jövök haza autóval Budapestre egyedül.
Egy 2 éves Suzuki Scross-al jövök, kevés cuccal, szivesen hozok haza bárkit útközben.
Ha érdekel, keress nyugodtan.

Zsolt
Sziasztok
Mannheim és környéken ismerkednék a hétvégén....
Mannheim és környéken ismerkednék a hétvégén....
Hello, Salzburg környékén keresek szintén bi pasit
Sziasztok Németországból Ulm környékén ismerkednék
Bayernben van. 470 km. Kasseltől.
(Ez egy válasz jimi70 üzenetére (2021. 07. 12. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello ! Parokkal es Hölgyekkel ismerkedem Becs es környeke !