Bécsben szopjatok!!!!
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Ausztriàban Butgerland tartomànyban, Stegersbach ,Güssing , Oberwart környékén vagy Körmend , Szombathely közelében hölgyet vagy pàrt keresek napközbeni talàlkozàshoz.
Sziasztok, 29.en megyek Sopronból Salzburgba. Útközben bárhol megállnák ha szopatni van kedved. Salzburg környékén hosszabb távra is képesek szintén bi pasit.
Jönnék ki dolgozni külföldre aki tud segíteni írjon , vagy ha tud munkát , és segítőkész lenne , nem leszek hálátlan $
Bazel és környékén hölgyet kényeztetnék
Sziasztok Linz környékén keresek elsősorban párokat vagy hölgyet akihez csatlakozhatok , , , igényes és kellemes mérettel rendelkezem
Frankfurt -passau kozott van pàr aki fogadna egy àtutazot ma èjjel?
Sziasztok.
Értelmes hölgyel v párral ismerkednék Ausztriában.
Niederösterreich ( Wr.Neustadt-Baden)
Üdv
Értelmes hölgyel v párral ismerkednék Ausztriában.
Niederösterreich ( Wr.Neustadt-Baden)
Üdv
sziasztok.ma este Steyr kornyeken ausztriaban vagy holnap napkozben valaki esetleg?srac is szophat..parok vagy nok..nyitott vagyok.
Most indultam....
Calais felol megyek bp re,utkozben part keresek

Sziasztok vki St Pölten és környékén?
Hello
Londonban holgy vagy parhoz csatlakoznek 25 eves jokepu srac
Londonban holgy vagy parhoz csatlakoznek 25 eves jokepu srac

Sziasztok! Svájcban ,kaltbrunnban keresek lányokat!
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Ausztriàban Butgerland tartomànyban, Stegersbach ,Güssing , Oberwart környékén vagy Körmend közelében hölgyet vagy pàrt keresek napközbeni talàlkozàshoz.
Sziasztok! München, Freising, Pulling környékén valaki?
Sziasztok. Okt 26. Indulok München ből Nyíregyházára, kisebb Nagyobb kitérő megoldható. Elsősorban biszex - hetero párral szívesen találkoznék, vagy női rucissal

na gut dann bin ich Zufrieden
(Ez egy válasz nudibubu üzenetére (2021. 10. 21. csütörtök 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali.Esetleg független hölgy aki szexkapcsolatot keres akár diszkrécióval?München és környékéről?
Sziasztok. Ápolt igényes duci házaspár keres párokat közös időtöltéshez Konstanz környékén. Köszönjük de ha fiút szeretnénk majd keresünk! Privát üzenetet várunk!