sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok
Németországban NRW Ben csatlakoznék párhoz hölgyhöz
Németországban NRW Ben csatlakoznék párhoz hölgyhöz
Sziasztok! Holnap esti bulizáshoz keresünk párt,nőt vagy normális ápolt férfit! Mi a Bodensee közelében Radolfzell környékén vagyunk! Privát üzeneteket várunk!
(Ez egy válasz zolga72 üzenetére (2022. 02. 08. kedd 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 08. kedd 18:43

(London - UK)
Sziasztok !
Március 9-én reggel megyek Londonba, majd este jövök vissza. Oda-vissza 11.000 (!) forint alatti most az út. Ryanairrel megyek: reggel 6:25-kor indul a gép Budapestről, majd este 17:50-kor indul Londonból a gép vissza.
A repteret nem hagyom el. Ha van 2 oltásod amit elfogad az UK, akkor semmit sem kell csinálnod (teszt, regisztráció).
Útlevél is kell ! (Én 02.21-én csináltattam, 02.24-én megjött.)
Konzuli szolgálat honlapján vannak az információk.
Tehát ha valaki akar végre repülni, akkor nyugodtan tarthat velem !
(Ennyi pénzért remek alkalom lehet belépni a Mile high club-ba…
)
Nyugodtan kérdezz.
Üdv,
Zsolt
Sziasztok !
Március 9-én reggel megyek Londonba, majd este jövök vissza. Oda-vissza 11.000 (!) forint alatti most az út. Ryanairrel megyek: reggel 6:25-kor indul a gép Budapestről, majd este 17:50-kor indul Londonból a gép vissza.
A repteret nem hagyom el. Ha van 2 oltásod amit elfogad az UK, akkor semmit sem kell csinálnod (teszt, regisztráció).
Útlevél is kell ! (Én 02.21-én csináltattam, 02.24-én megjött.)

Nyugodtan kérdezz.
Üdv,
Zsolt
Sziaszzok. Valaki tallach közelében?

(London - UK)
Sziasztok !
Március 9-én reggel megyek Londonba, majd este jövök vissza. Oda-vissza 10.200 (!) forint most az út. Ryanairrel megyek: reggel 6:25-kor indul a gép Budapestről, majd este 17:50-kor indul Londonból a gép vissza.
)
Nyugodtan kérdezz.
Üdv,
Zsolt
Sziasztok !
Március 9-én reggel megyek Londonba, majd este jövök vissza. Oda-vissza 10.200 (!) forint most az út. Ryanairrel megyek: reggel 6:25-kor indul a gép Budapestről, majd este 17:50-kor indul Londonból a gép vissza.

Nyugodtan kérdezz.
Üdv,
Zsolt
Sziasztok, Bayern_böl szívesen ismerkednénk párokkal vagy hölgyel a hölgy örömére....
97461 Hofheim In Untenfranken közelében Pár,Lány vagy hölgy?
Helló Németországban Monschau 52156 valaki hely van.irj
Németországba, Mühldorf környékén keresünk Férfit nagy intimmel 3. Beszálónak kizárólag heteroszexuális vonalon a hölgy örömére
Sziasztok valaki villach kozelebol?

Németországba, Mühldorf környékén keresünk Férfit nagy intimmel 3. Beszálónak kizárólag heteroszexuális vonalon a hölgy örömére
Sziasztok!
A napokban költöztem ki Németországba, Baden-würtennbergbe, szívesen ismerkednék párokkal, lányokkal a közelből!
Hosszú távban gondolkozom, az lenne a legjobb, ha Te/Ti is.
Szép napot, jó keresgélést mindenkine!
A napokban költöztem ki Németországba, Baden-würtennbergbe, szívesen ismerkednék párokkal, lányokkal a közelből!
Hosszú távban gondolkozom, az lenne a legjobb, ha Te/Ti is.
Szép napot, jó keresgélést mindenkine!
Hello, Salzburg környékén ismerkednék szintén bi pasival, hely van de utaznék is
Sziasztok!Hétvégén ráérő partnert keresek Lindau környékén!
Március 5 - én Werfen - i Club /Salzburg tól délre 40 km/pár est lessz, csak pároknak belépés ezen az estén.
Lenne kedve vkinek ott találkozni velünk.
Kedves párok írjátok ránk ha igen.
Lenne kedve vkinek ott találkozni velünk.
Kedves párok írjátok ránk ha igen.

Sziasztok! Bayern/Baden-Württemberg, Würzburg körzetében keresek nőket, párokat.
Sziasztok.
Keressük azt a szimpatikus párt akikkel találkoztunk tegnap este a Frivoli-ba.
Hátha itt tudunk telefon számot cserélni mivel tegnap este nagyot hibáztunk és nem tettük ott meg :(
Keressük azt a szimpatikus párt akikkel találkoztunk tegnap este a Frivoli-ba.
Hátha itt tudunk telefon számot cserélni mivel tegnap este nagyot hibáztunk és nem tettük ott meg :(