Sziasztok Ulm környèkèn ismerkednék
Sziasztok.
Salzburg-Traunstein- München vonalon ismerkednék hölgyel, párral.
Németországi /BW, Bayern/ sráccal keresnék kalandot, max 40ig. Ápolt, es igényes legyél, ez adott is.
Biszex 32eves srác.
Biszex 32eves srác.
Sziasztok Amstetten környékén ismerkednék lány/hölggyel.

Németországi /BW, Bayern/ sráccal keresnék kalandot, max 40ig. Ápolt, es igényes legyél, ez adott is.
Biszex 32eves srác.
Biszex 32eves srác.
Sziasztok, párral, hölgyel vagy fiatal pasival ismerkednénk,, Bayern_böl
Sziasztok
München környéken ismerkednék…
Moto
München környéken ismerkednék…

Moto
Sziasztok
Rodoszon dolgozunk itt keresünk!
Párot, lányt, fiut minden jóra.
Puszi pacsi.
Rodoszon dolgozunk itt keresünk!
Párot, lányt, fiut minden jóra.
Puszi pacsi.
Sziasztok!
Regensburg környéki pár, hölgy esetleg aki szívesen ismerkedne? Utazni tudok. Helyem sajnos nincs.
Regensburg környéki pár, hölgy esetleg aki szívesen ismerkedne? Utazni tudok. Helyem sajnos nincs.
Sziasztok.
Tirolban keresek fiut lanyt párt... latogatható vagyok.
Szállást is tudok biztosítani.
38 éves férfi vagyok...
Tirolban keresek fiut lanyt párt... latogatható vagyok.
Szállást is tudok biztosítani.
38 éves férfi vagyok...
Sziasztok. Bécs+150km környéki párral ismerkednék. 37éves, intelligens, sportos pasi vagyok. Nyitott vagyok az új dolgokra, minden megbeszélhető. Bécsben hellyel rendelkezem.
Sziasztok,Svajcban elo parokkal ismerkedem,udv
Sziasztok! BW Konstanz Radolfzell környékén keresünk partnereket a hétvégére! Privát üzeneteket várunk!
Megszopatnál? Steiermark- Burgenland
Pénteken (06.03-án) indulok közép Németországból, Magyarországra. Ha valaki eljönne elviszem.
Sziasztok!
Ausztriában, Zell am See - Saalfelden - Kitzbühel környékén ismerkednék hölggyel vagy párral. Minden este ráérek.
Ausztriában, Zell am See - Saalfelden - Kitzbühel környékén ismerkednék hölggyel vagy párral. Minden este ráérek.
Németország, Sonneberg 96515
Sziasztok !
Egyelőre úgy néz ki hogy június 25-én vagy 26-án esetleg 27-én fogok egyedül hazajönni Sonnebergből (96515), Németországból. Rokont viszek ki, másnap jövök vissza Budapestre, cuccok nélkül, egyedül, sok hely lesz.
A következő hetekben többet fogok tudni, addig lehet érdeklődni ha valaki hazaszeretne jönni Sonneberg-Budapest útvonal között.
Pénzt nem fogadok el…
Minden jót,
Zsolt
Sziasztok !
Egyelőre úgy néz ki hogy június 25-én vagy 26-án esetleg 27-én fogok egyedül hazajönni Sonnebergből (96515), Németországból. Rokont viszek ki, másnap jövök vissza Budapestre, cuccok nélkül, egyedül, sok hely lesz.
A következő hetekben többet fogok tudni, addig lehet érdeklődni ha valaki hazaszeretne jönni Sonneberg-Budapest útvonal között.
Pénzt nem fogadok el…

Minden jót,
Zsolt
(Ez egy válasz housfriend üzenetére (2022. 05. 24. kedd 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 24. kedd 08:18

Sziasztok.
Sziasztok
Ma spontán találkozóra hölgy,pár
???
Moto
Ma spontán találkozóra hölgy,pár

Moto
Sziasztok.
Párként keresünk lányt 3.-nak.
Regensburg környékén.
Max 40 éves korig
Mi 31 és 39 vagyunk.
Párként keresünk lányt 3.-nak.