Sziasztok Rodoszra jön valaki nyáron?
Nemetorszag, BW tartomanybol keresek lanyokat, parokat, akiket erdekelhetne 1 fiatal fiu... :P
Németország, Sonneberg 96515 —-> Budapest, Magyarország
Sziasztok !
Egyelőre úgy néz ki hogy június 26-án (vasárnap) reggel 4-5 között indulok haza autóval Budapestre egyedül Sonnebergből (96515), Németországból. Cuccok nélkül, egyedül, sok hely lesz.
Lehet érdeklődni ha valaki hazaszeretne jönni Sonneberg-Budapest útvonal között.
Pénzt nem fogadok el…
Minden jót,
Zsolt
Sziasztok !
Egyelőre úgy néz ki hogy június 26-án (vasárnap) reggel 4-5 között indulok haza autóval Budapestre egyedül Sonnebergből (96515), Németországból. Cuccok nélkül, egyedül, sok hely lesz.
Lehet érdeklődni ha valaki hazaszeretne jönni Sonneberg-Budapest útvonal között.
Pénzt nem fogadok el…

Minden jót,
Zsolt
sziasztok,svajc?lausanne?parral ismerkedem
Helló!
Mühldorf környékéröl, hétvégére szívesen csatlakoznék szimpatikus párhoz, hölgyhöz. Üdv
Mühldorf környékéröl, hétvégére szívesen csatlakoznék szimpatikus párhoz, hölgyhöz. Üdv
Sziasztok !!Stuttgart környékén keresek párt!!

Törölt felhasználó (3405102)

Sziasztok !!Stuttgart környékén keresek párt!!
Kaposvár - Bécs vasárnap délután utitársat keresek , egyedül utazom.
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Sziasztok, Muhldorf környékén valaki ? Hölgy ? Pár ?
Köszönöm
Köszönöm
Sziasztok! Ma valaki/valakik? Fiú/pár/ lány Freising és környéke... mi fiatal pár vagyunk!!
Sziasztok ! Grob-Einzersdorf környékén aktiv pasik!? Hellyel ha lehet ?

Van itt Stuttgart es Frankfurt kozott lany, par, akit erdekelne egy fiatal fiu? :P
Sziasztok!
Én Freisingban vagyok, ha gondoljátok beszélgessünk. (Ez egy válasz gergovivien888 üzenetére (2022. 06. 18. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 18. szombat 14:47
Én Freisingban vagyok, ha gondoljátok beszélgessünk. (Ez egy válasz gergovivien888 üzenetére (2022. 06. 18. szombat 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ma valaki/valakik? Fiú/pár/ lány Freising és környéke... mi fiatal pár vagyunk!!
Kaposvárról bécsbe utazom ma délután egyedül. Ha valaki társulna szívesen elviszem.
München, Freising, Pulling környékén valaki?
Németország, Sonneberg 96515 —-> Budapest, Magyarország
Sziasztok !
Pénzt nem fogadok el…
Minden jót,
Zsolt
Sziasztok !
Pénzt nem fogadok el…

Minden jót,
Zsolt
Hello Ausztria Roppen környékén valaki ismerkednék.
Sziasztok!
Felső Ausztriàban fiatal pàrként pasival kalandoznànk 3asban hetero alapon
Max 35 éves korig
Felső Ausztriàban fiatal pàrként pasival kalandoznànk 3asban hetero alapon
Max 35 éves korig
Sziasztok. Zell am see környékén ismerkednék hölggyel, párral. Igényes, diszkrét vagyok.