Sziasztok.
Bayernben keresek partnereket.
Bayernben keresek partnereket.
Ma estére keresek hölgyet párokat Wels,Linz környékén utazni fogadni tudok
Graz környékén ,esetleg ma este aki unatkozik?
Sziasztok!
niederbayernbol apolt,nagyobb meretü pasi hellyel?többit privatban.
üdv
niederbayernbol apolt,nagyobb meretü pasi hellyel?többit privatban.
üdv
Tirolból valaki?
Sziasztok
Lipcse és környéken ismerkednék a hétvégére..
Moto
Lipcse és környéken ismerkednék a hétvégére..

Moto
sziastok,hölgyet keresek Gorinchem és környékén, én 50 éves életvidám férfi vagyok.
Sziasztok.
41 éves férfi vagyok. Burgerland és Steiermark tartományban keresek nőt vagy párt.
41 éves férfi vagyok. Burgerland és Steiermark tartományban keresek nőt vagy párt.
Szia! Párként nem kerestek? Ulm-ban élek
(Ez egy válasz Couple2731 üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 09. vasárnap 01:11

Sziasztok Landsberg am Lech kornyeken esetleg valaki ? A parosbol a ferfi elérhető
Sziasztok! Ha esetleg valaki autóval München, Freising, Puling környékén van, és szívesen benne lenne egy kis autós kalandban írjon.
Jövő héten Welsben leszek aki gondolja írjon privátban
3 hétig Linz Bad -Schallerbach környékén leszek. Keresem szopatni szeretö partneren, ajar kocsiban is.
Sziasztok ma Hockenheim kornyeken esetleg valaki ? A parosbol a ferfi elérhető kamionos vagyok bem vagyok annyira mobil ha valaki ismerkedne szivesenn kaveznak vagy barmi udv szel napot mindenkinek

Sziasztok, London és környékén partert keresek
Sziasztok, Kaliforniából valaki? Hölgyekkel/párokkal szívesen kamoznék is. Ha érdekel privát üzenetet irj.
Tamás
Tamás
Sziasztok Landsberg am Lech kornyeken esetleg valaki ? A parosbol a ferfi elérhető
Sziasztok! Egy kis szex alkalmi kalandhoz keresek partnert München, Freising környékén.
Salzkammergut? Bécs? Meglátogathatna már valaki, pár esetleg valamerre?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2023. 03. 30. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Olyan hölgyet keresek, aki kapcsolatban él, de a párja távol/külföldön dolgozik és csak ritkán találkoznak. Ha ezt nem akarod feladni, de vágysz egy kis biztonságos kikapcsolódásra és erotikára, lszi írj. Ennek határai csak rajtunk múlnak, akár csak lightosan...
Sziasztok. Hölgyel vagy Párral ismerkednék. Ausztriában Bezirk Baden és Wr.Neustadt környékén. Üdv