Sziasztok.
41 éves férfi vagyok. Burgerland és Steiermark tartományban keresek nőt vagy párt.
41 éves férfi vagyok. Burgerland és Steiermark tartományban keresek nőt vagy párt.
Felső Ausztria?

Burgenland Steiermark környékén ismerkednék
Szép Napot! Van esetleg Hölgy vagy Pár Hengersberg és környékén akik szeretnének egy kicsit huncutkodni?
Nekünk is egy órán belül van 3-4 klub is. Próbáltuk talán már mindet itt a környékünkön. Nálunk is első helyen a Feuer und Eis áll.
(Ez egy válasz Drach üzenetére (2023. 05. 06. szombat 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 06. szombat 11:18

Kár, hogy ilyen sokáig kell utaznotok egy klubhoz. Nekem körülbelül csak egy órára van szükségem, hogy odaérjek, de megéri. Az én tapasztalataim szerint a közönség vegyes, mindenféle korosztály megtalálható. Talán egyszer mi is összefutunk az egyikben.
Ausztria Tirol tartomány, holnapi nap bi pasi aki ismerkedne?
Szia! Megírnád privát üzenetben, hogy te melyik clubba jársz?
Köszönöm.
(Ez egy válasz Drach üzenetére (2023. 05. 06. szombat 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 06. szombat 11:18

Kár, hogy ilyen sokáig kell utaznotok egy klubhoz. Nekem körülbelül csak egy órára van szükségem, hogy odaérjek, de megéri. Az én tapasztalataim szerint a közönség vegyes, mindenféle korosztály megtalálható. Talán egyszer mi is összefutunk az egyikben.
Sziasztok! Linz és vonzásában bi pasival szórakoznák a hétvégén!
sziasztok , puncit nyalnék. ha érdekel irj.
Dalmáciában szívesen barátkoznék akár párokkal is.
Sziasztok! Deggendorf és környékén Hölgy vagy Pár?
Sziasztok!
Linz-Salzburg - Braunau háromszögben pár, esetleg hölgy ma este?
Linz-Salzburg - Braunau háromszögben pár, esetleg hölgy ma este?
Sziasztok.Ma este Kalsruhe és Stuttgart közt lányok ,párok?
sziasztok , puncit nyalnék. ha érdekel irj. gorinchem hollandisa
Csütörtök délután 4-kor indulok Sopronból, falvakon át Vösendorfba. Valaki esetleg útközben?
Este 11-kor pedig vissza.

97461 Hofheim in Untenfranken 100km körzetében keresek minden jóra Lànyt, párt
Sziasztok Bruck an der leitha környékén valaki? Pár no?
Sziasztok. A héten szülinapom van,ki ünnepelne velem? Wr-Neustadt Baden Bezirk...
Sziasztok. UK Stoke on trent ?kamionban kalandoznék.
Erős intimmel , 28 éves átlagos testalkatú ápolt kedves srác!
Akár párok vagy lányok.. idősebb hölgyek írjatok bátran.
Erős intimmel , 28 éves átlagos testalkatú ápolt kedves srác!
Akár párok vagy lányok.. idősebb hölgyek írjatok bátran.
UK valaki?