Én igen....
(Ez egy válasz Gyurika07 üzenetére (2024. 04. 10. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Lenne valaki Oberwart Hartberg környékén aki ismerkedni szeretne ,,, passziv enyhén bi vagyok
Sziasztok. Angliában párok ?
Köln környékén valaki a holnapi nap? Minden jóban benne vagyok

Sziasztok! Valaki fiú Freising, München környékén titkos diszkrét kaland?
Sziasztok, reggel megyek Schkeuditz, Lipcse környékére és pár napot ott tartózkodom. Van valaki a környéken?
Londonban holgy vagy par? Lenne helyem
Szép napot mindenkinek,még mindíg Erding és a környékén ismerkednék....
Sziasztok.
Linz környékén hölgy,vagy pár?
Biszex is lehet
Linz környékén hölgy,vagy pár?
Biszex is lehet
Angliaban van valaki ?
Szia mit keresel pontosan?
(Ez egy válasz couplefun11131 üzenetére (2024. 04. 04. csütörtök 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Grob-Enzersdorf-Seedstadt környékén aktiv ki ismerkedne !?

Sziasztok ma este valaki salzburg környékén egy kis szórakozás
sziasztok
BONN és környékén ismerkednék....
Moto
BONN és környékén ismerkednék....

Moto
Sziasztok,Erding és környékén ismerkednék,közös programok,bringázás,autók,napozás,fürdés,stb...
Hollandiaban keresek biszex ferfit ismerosnek Haga es vonzaskorzeteben elsosorban hetvegen,de alkalomszeruen het kozben is.Nemcsak elvezetre hanem havernak is ha ugy alakul.Nem vagyok fuggetlen,ezert a rugalmassag alapveto es elvart.Stabil ismeretseg es kozos hullamhossz eseten felesegemmel Mo-on harmasban is lehetunk egyutt,akar hosszu tavon is.Csak intelligens,ertelmes megkeresesekre reagalok.
Ha esetleg lenne srác München, Freising környékén aki szívesen benne lenne egy jó kis diszkrét, titkos fiús kalandban írjon.
Szia. Pontosan honnan ?
(Ez egy válasz Norel2 üzenetére (2024. 04. 09. kedd 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok . Belgiumban tournai , vagy környéken , ismerkednék párokkal / kíváncsi férfiakkal .
Sziasztok. Frankfurt a M.,Bad Homburg kör. Vki? Hétvégi nudi,sauna program?