Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia.
Angliaba valaki??
Sziasztok! Valaki fiú München környékén, de a legjobb lenne Freisingben titkos, diszkrét autós kaland?
Szia, nézd a privit.
(Ez egy válasz miskolcifasz üzenetére (2024. 04. 29. hétfő 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 29. hétfő 16:29

Sziasztok . Frankfurt /Wiesbaden környéken csatlakoznék párokhoz , ismerkednék hölgyekkel / bi pasiknak.
Higénia ,diszkréció ALAP! Magamról 187 cm magad vagyok 33 éves sportos alkatú , barna szem , rövid barna haj , igényes ápolt szakál .
Higénia ,diszkréció ALAP! Magamról 187 cm magad vagyok 33 éves sportos alkatú , barna szem , rövid barna haj , igényes ápolt szakál .
Bécs? Még mindíg ismerkednék, teljesen testközelből is, ha lenne kedved, kedvetek
Pár, Hölgy,...? Akár egész éjre is, nagy ágyamban elférünk
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 04. 30. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Bécsben Ismerkednék
Sziasztok,Ma vagy Holnap Ansbach környékén Bi kaland?
Sziasztok.
Ma este,és holnap egész nap Regensburg környékén van unatkozó hölgy vagy pár?
Akár biszex is lehet.
Minden jóban benne lennék..
Ma este,és holnap egész nap Regensburg környékén van unatkozó hölgy vagy pár?
Akár biszex is lehet.
Minden jóban benne lennék..
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges.
Nagyváradon valaki ismerkedne
Dél Franciába vagy Barcelona környéken van esetleg Pár aki ismerkedne !?
Privát üzenetet várok !
Privát üzenetet várok !
Bécs ma éjjel? Szivesen ismerkednék, teljesen testközelből
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 04. 25. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok . Frankfurt /Wiesbaden környéken csatlakoznék párokhoz , ismerkednék hölgyekkel / bi pasiknak.
Hello mit keresel
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 16. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 16. kedd 13:30
Törölt felhasználó (4733687)

Szép napot mindenkinek,még mindíg Erding és a környékén ismerkednék....
Sziasztok ma este slazburg környéke
Van innen valaki Németországban??
Este Frankfurt közelében az 5ösön valahol valaki??
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges.
Sziasztok. Ápolt igényes duci házaspár vagyunk!
Németországban a Bodensee (Konstanz) közelében keresünk partnereket a szabadidő kellemes eltöltésére.
Privát üzenetet várunk! Szép napot
Németországban a Bodensee (Konstanz) közelében keresünk partnereket a szabadidő kellemes eltöltésére.
Privát üzenetet várunk! Szép napot
Sziasztok! Valaki fiú München környékén, de a legjobb lenne Freisingben titkos, diszkrét autós kaland?