Sziasztok . Szombaton (reggel 5:00 körül )utazom Wiesbadenből-Magyarország felé , van még 1-2 szabad helyem . Fiúk /lányok nyugodtan írjatok . Természetesen szórakoztatjuk egymást , ha van kedved !
Sziasztok! Van esetleg kalandvágyó hölgy Landshut környékén?
Sziasztok! Szívesen kalandoznék ma este Ausztria Dornbirn környékén, kortól, alkattól függetlenül.
szia, ismerkednek
(Ez egy válasz Dawszi üzenetére (2024. 05. 19. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Dél tirolból van valaki esetleg?
Ausztria, Munderfing közelében hetero férfi esetleg?
Sziasztok! Május 24-25. Ausztria Krems an der Donau közelében töltünk 2 éjszakát. Párral,Lánnyal,esetleg egy szimpatikus Fiúval ismerkednénk a környékről wave wave
Sziasztok!
Munchein környékén valaki ma este?
Munchein környékén valaki ma este?
Sziasztok!
Bécs és környékéről pár vagy hölgy?
Bécs és környékéről pár vagy hölgy?
Sziasztok.Németországban B.W. Karlsruhe környékén,most hétvégére keresek hölgyet esetleg párt szabadidő kellemes eltöltésére.Hetero vagyok! Privát üzenetet várok! Köszönöm.
Lányok, hölgyek vagyok párok bécs és környékén? Hetero 18 éves fiu és egy 19 éves hetero fiu. Többi informáciot privát üzenetben
Stuttgart- München között este egy kis kalandozás??
sziasztok,puncit nyalnék akár sex nélül is csak írj. Hollandia Amsterdam és kőrnyéke.
Frankfurt mellet Bad Homburgban vki?
Angliában hölgy, leányzó aki becsatlakozna egy párhoz?
Sziasztok!
Salzburg és környékén keresek hölgyet, egy kis motorozásra , ismerkedésre.
Salzburg és környékén keresek hölgyet, egy kis motorozásra , ismerkedésre.
Sziasztok. Bodensee Konstanz környékén ismerkednènk.
Holnap este valaki salzburg környékén
Will ben pár,pasi??
30 percre vagyok tőled! Gyere el es leszoplak!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 17. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 17. péntek 20:32
Törölt felhasználó (3863672)

Konstanz és környéken aki szopna a farkam??