Svájc Bern kantonban keresek nöt párt sex kalandokhoz.
Passau és környékén ismerkednék
Frankfurt,Bad Homburg vki. Hétvégi nudi.....
Genf-ben biszex ferfival talalkoznek farokveresre,oralszexre viszonzas nelkul is.En adom,te elvezed!
Kis meretu partnerrel szexben is benne vagyok.A lenyeg hogy kellemesen teljen az ido....

Sziasztok !!!!
Erdingi tónál valaki,valakik,közös napozás ,fürdőzés,beszélgetés....?????
Erdingi tónál valaki,valakik,közös napozás ,fürdőzés,beszélgetés....?????
Bad Blumau? Bécs?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 06. 28. péntek 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, van itt valaki Belgiumbol?
Ausztria?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párként keresünk játszótársakat ( hetero férfiakat, csak a hölgy örömére!! ) rendszeres talikhoz Passau - nàl. Privàtban írjatok!
Pusz!!
Pusz!!
Bécs és környékén kaland ma este?
Salzburg?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 06. 26. szerda 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Bécs környékén masszírozok!!!
Sziasztok.nem független 43-éves molett pasi vagyok.Julius 20-21 re kora esti órákban keresnék párt vagy nőt.imádok hosszan nyalni és a női mellet kényeztetni.hely lenne nálam Bécsben.ducibb nők előnyben.Irj és egyeztetünk.remélem erre is vannak párok vagy igazán beválalos nők.
Sziasztok.nem független 43-éves molett pasi vagyok.Julius 20-21 re kora esti órákban keresnék párt vagy nőt.imádok hosszan nyalni és a női mellet kényeztetni.hely lenne nálam Bécsben.ducibb nők előnyben.Irj és egyeztetünk.remélem erre is vannak párok vagy igazán beválalos nők.
Sziasztok!
Meggenhofen környékén pár, hölgy ma este?
Meggenhofen környékén pár, hölgy ma este?
Salzburg ma? Holnap? Pár, ki erre járna néha?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 06. 25. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Van valaki itt Nürnbergbol? Ma estére keresek egy jó kis forró kalandot

Sziasztok, párt/lányt keresekMünchen és környékén L-es, vastag farokkal)
Ausztria?