Austria. Steyr környéke? Helyem is lenne.
Salzburg süd?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 11. 21. csütörtök 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Esetleg Svájcban párok ? Szívesen lennék házi barát , hétvégi összejárós estékre
ha már úgy is itt a tél
)
Írjatok privátba ha esetleg érdekel akár kezdőként beszélgethetünk ismerkedhetünk előtte !

Írjatok privátba ha esetleg érdekel akár kezdőként beszélgethetünk ismerkedhetünk előtte !
Sziasztok, valaki esetleg Freising, Erding környékén aki szopni szeretne?
Sziasztok! Valaki srác München, Freising környékén diszkrét, titkos autós kaland?
Sziasztok. Hétvégén valaki Németország Halle? Minden jóban benne vagyok

Voralbergben pár lány fiú?
Bécsi éj? Vagy valami... hétvége, pár esetleg?
irtam.
(Ez egy válasz bigtesó üzenetére (2024. 11. 20. szerda 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Erding környékén ismerkednék,ami nem érdekel,kisfarkú,elhízott,szőrös,passzív,ápolatlan emberek.....
sziasztok , bi fiu barátot keresek Hollandiában akivel egy izgalmas titkos baráti kapcsolatot ápolhatok. férfias játékok..
Sziasztok
Landau és környéke esetleg most hétvégén ? Írjatok bátran
Landau és környéke esetleg most hétvégén ? Írjatok bátran
Sziasztok!Bayern-Mühldorf am Inn környékén valami férfi esetleg?aki benne lenne egy hétvégi buliban,ismerkedésben, egy hetero párral, aztán a többi személyes szimpátia alapján..
Sziasztok!Bayern-Mühldorf am Inn környékén valami férfi esetleg?aki benne lenne egy hétvégi buliban,ismerkedésben, egy hetero párral, aztán a többi személyes szimpátia alapján..
Sziasztok! Valaki srác München, Freising környékén diszkrét, titkos autós kaland?
Steyr környékén valaki? Lenne helyem és utazni is tudok
Bècs ma este, vagy valamikor?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 11. 23. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Köln,és környékén valaki,valakik??
München ma valaki ismerkedne szopnék vagy szopatnák egy jöt helyem nincs de ha van kocsid nekem jó az is
Sziasztok!
Van itt lány vagy pár kollozsvárról akinek lenne kedve ismerkedni?
Van itt lány vagy pár kollozsvárról akinek lenne kedve ismerkedni?