Berlini hétvége ujból.... párokkal, csajokkal közös programban benne vagyok!
Hello
(Ez egy válasz miskolcifasz üzenetére (2025. 01. 23. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 23. csütörtök 09:01

Sziasztok . Vasárnap az az 26. Indulnék Miskolcról - Münchenbe saját autóval , természetesen kisebb kitérő megoldható , passzív útitársat keresnék minden jóra

Sziasztok . Vasárnap az az 26. Indulnék Miskolcról - Münchenbe saját autóval , természetesen kisebb kitérő megoldható , passzív útitársat keresnék minden jóra

Sziasztok. Steyr környékén hölgy vagy pár aki találkozna?
Sziasztok! Valaki srác München, Freising környékén diszkrét, titkos autós kaland?
Angliaban Newcastletol nem messzs tudok fogadni vagy utazni,part vagy not

Sziasztok Aalen-Heidenheim környéke? Hölgyek párok
Sziasztok
Keresünk pasit vagy pasikat közös együttlétre max 40 éves korig Bayern Regensburg környékén
Szép napot mindenkinek
Keresünk pasit vagy pasikat közös együttlétre max 40 éves korig Bayern Regensburg környékén

Szép napot mindenkinek
Szep es kellemeset mindenkinek.
München - Salzburg környeken par esetleg ismerkedni - talizni ?
München - Salzburg környeken par esetleg ismerkedni - talizni ?

Sziasztok Karlsruhe körnnyéken pasik párok éhezett asszonyok itjatok!
Sziasztok! Günzburg környéken lány,pár ismerkedni, találkozni?
Sziasztok.
Hollandiaban keresek 30-45 ev kozotti eletkorral biszex havert nem csak szexre Hagaban vagy a kornyeken.Csak kulturalt megkeresesekre reagalok.
Koszonom.
Hollandiaban keresek 30-45 ev kozotti eletkorral biszex havert nem csak szexre Hagaban vagy a kornyeken.Csak kulturalt megkeresesekre reagalok.
Koszonom.
Sziasztok. Most hétvégén valaki Bremerhaven környékén? Bármi jóban benne vagyok

Berlin hétvégi lazulás? Párok, csajok...?
Sziasztok vasárnap München ?Asszonyok lányok párok ?
privi .
privi .
Sziasztok valaki rosenheim és környéke? 25 éves ápolt férfi vagyok hölgyekkel párokkal szívesen ismerkednek

Sziasztok! Valaki srác München, Freising környékén diszkrét, titkos autós kaland?
Vasárnap ebéd után indulok Kapos várről Haagba. Kaposvár- Sopron -Bécs Vagy Kaposvár Zalaegerszeg Graz útvonalon. Ha valaki társulni szeretne.
Singen - Bodensee kornyeken valaki?
Erding és a környéke?????