Bayern?
Én kszoplak
(Ez egy válasz Zalai_nyitott üzenetére (2025. 07. 03. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 03. csütörtök 22:42

Sziasztok Németországban Bayern Munchentol 50kmre vagyok kb.. valaki? Privibe ha lenne kedved kedvetek ismerkedni
Sziasztok Németországban Bayern Munchentol 50kmre vagyok kb.. valaki? Privibe ha lenne kedved kedvetek ismerkedni
Bécs ma még?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2025. 07. 01. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma Bécs-Győr-Sopron háromszögben aki szivesen ismerkedne?
Ma Bécs-Győr-Sopron háromszögben aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok! Valaki srác Freising, München környékén aki benne lenne egy jó kis titkos diszkrét fiús kalandban?
Sziasztok! Ha Katalóniában jársz, jártok párként, vagy csak csajos kiruccanáson vagytok, örömmel látlak téged vagy titeket. Hely teljesen adott, itt élek.
Üdv burgerland Rust valaki diszkrét szex randira?
Én szopnék. 30éves pasi vagyok
(Ez egy válasz BIGDADDY87 üzenetére (2025. 06. 29. vasárnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 29. vasárnap 16:23

Keresek Hölgyet vagy Pàrokat Regensburg vagy Környèkèn .Kocsim van.Fèlreèrtès vègett Nőket szeretem .Elèggè Aktîv vagyok S nem fèl perces.Ha ètdekellek Ïrj.Nem bànod meg.Garanciát vàllalok
Bécs?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2025. 06. 29. vasárnap 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nem gondoltam hogy egyszer én is ide írok...
Valaki Bruck-Mürzzuschlag környékén?
Nem gondoltam hogy egyszer én is ide írok...
Valaki Bruck-Mürzzuschlag környékén?
Sziasztok.
Pénteken este 6 vagy 7 felé indulok Grazból Pécs fele
valaki aki pont akkor menne haza felé?
Pénteken este 6 vagy 7 felé indulok Grazból Pécs fele
valaki aki pont akkor menne haza felé?
Sziasztok. Bécsben és környékén keresek hölgyet, párt, esetleg bi pasit alkalmankénti összegabalyodásra. 40 éves sportos, ápolt bi pasi vagyok.
Sziasztok!Sibenik környékén ismerkedne valaki?
Sziasztok!Esteleg párok Németbe akik párral ismerkednének ?
Vagy esetleg Bi hölgy?PASIK NEM KÖSZI.

Keresek Hölgyet vagy Pàrokat Regensburg vagy Környèkèn .Kocsim van.Fèlreèrtès vègett Nőket szeretem .Elèggè Aktîv vagyok S nem fèl perces.Ha ètdekellek Ïrj.Nem bànod meg.Garanciát vàllalok
Salzburg ebben a jóidőben? A klÍma is kiváló
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2025. 06. 28. szombat 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Valaki aki megdugna és belém élvezne???
Valaki aki megdugna és belém élvezne???
Sziasztok.
Valaki van aki megduná a popsim és belém élvezne,münchenben
Valaki van aki megduná a popsim és belém élvezne,münchenben
München valaki leszopna vagy dughatnánk is