Nő vagy pár utitársat keresek.
Csütörtök délután 5kor indulok Kremsből , Ausztria, Bécs , Sopron , Hévíz utvonalon , Kaposvárra.
Kissebb kitérő megoldható.
Fizetség egy oral, csak heteró.
ui. Vasárnap délután jövök vissza
Csütörtök délután 5kor indulok Kremsből , Ausztria, Bécs , Sopron , Hévíz utvonalon , Kaposvárra.
Sziasztok, 84453 Mühldorf környékén ismerkednék. Köszönöm
Sziasztok!
London/Birmingham környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék. Higiénia adott és elvárt!
London/Birmingham környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék. Higiénia adott és elvárt!
Nő vagy pár utitársat keresek.
Sziasztok! Valaki bevállalós srác München vagy Freising környékén?
Sziasztok.Valaki ma rá ér Svájc Bern kantonba?
Voralberg Hohnemes környékén valaki?
Kivel?
(Ez egy válasz Alkofen üzenetére (2025. 08. 10. vasárnap 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Bayernba ismerkednék
Sziasztok, ötvenes pasiként, spontán módon bi pasival találkoznék a délelőtt folyamán. Autód legyen.
84453 Mühldorf
84453 Mühldorf
Valaki most , este bécsben? Helyem van.
Streetparade Zürich, valaki?

Sziasztok! Ma valaki bécsben?
Sziasztok, München és környékén keresek párt/hölgyet a hétvégére (helyem van, utazni tudok)
Sziasztok, München és környékén keresek párt/hölgyet a hétvégére (helyem van, utazni tudok)
szia , írtam.
(Ez egy válasz yog-shototh üzenetére (2025. 08. 07. csütörtök 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 07. csütörtök 09:57

Sziasztok.
Az adatlapomon szereplő dolog megvalósítására keresek hétvégére jótestű biszex/meleg srácot Alphen a/d Rijn és környékén.A látottakat én adom neked...
Más helyszín megbeszélés kérdése.Csak kulturált,értelmes üzenetekre válaszolok
Köszönöm.
Az adatlapomon szereplő dolog megvalósítására keresek hétvégére jótestű biszex/meleg srácot Alphen a/d Rijn és környékén.A látottakat én adom neked...

Köszönöm.
Sziasztoj! Szombaton valaki, valakik bécsben?
Sziasztok
Esetleg Salzburg környékén Pár illetve Hölgy?
További szép napot
Esetleg Salzburg környékén Pár illetve Hölgy?
További szép napot
Sziasztok!
Imst, Telfs, Sölden?
Imst, Telfs, Sölden?
Sziasztok.
Más helyszín megbeszélés kérdése.Csak kulturált,értelmes üzenetekre válaszolok
Köszönöm.

Köszönöm.