Sziasztok!
Keresek valakit vagy valakiket Freising környékén (50-70km) aki leszopna. Akár rendszeresen is.
Ha van valaki aki szeret szopni és mer is találkozni az írjon rám nyugodtan.
Keresek valakit vagy valakiket Freising környékén (50-70km) aki leszopna. Akár rendszeresen is.
Ha van valaki aki szeret szopni és mer is találkozni az írjon rám nyugodtan.
Salzburg? Valaki?
Salzburg környékén ismerkednék.
Sziasztok
Jövőhéten 09.24-10.01 Törökországban nyaralunk /Asteria Collection szálloda, Side / feleségem , szivesen flörtölne szimpatikus pasival. Ha lesz ott valaki és benne van, írjon.
Jövőhéten 09.24-10.01 Törökországban nyaralunk /Asteria Collection szálloda, Side / feleségem , szivesen flörtölne szimpatikus pasival. Ha lesz ott valaki és benne van, írjon.
Svájc?
Sziaszok!
Lesz utam Mürzzuschlag környékéről Veszprémbe október 4 hétvégén. Gondoltam jelzem hogy ha valaki utazna lehet lesz szabad helyem
Lesz utam Mürzzuschlag környékéről Veszprémbe október 4 hétvégén. Gondoltam jelzem hogy ha valaki utazna lehet lesz szabad helyem

Baden bei Wien környékén?
Bécs és környékéről ma este?
nőhöz,párhoz csatlakoznék kelet Ausztriában
Hali. Ulm kornyekerol valaki esetleg?
Sziasztok!
Ybbs an der Donau ma este?
Ybbs an der Donau ma este?
Hello, Reichenbach kornyeke eheten?
Salzburg vagy München kirnyeke valaki?
Valaki kölcsönös hoki oral Bremenben?
Frankfurtból valaki, valakik?
Sziasztok. Freising közelében szívesen ismerkedem pasikkal. Imádok szopni
Sziasztok!
London/Birmingham környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék. Higiénia adott és elvárt!
London/Birmingham környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék. Higiénia adott és elvárt!
Sziasztok 84453 Mühldorf közelében ismerkednék párral, esetleg bi pasival. Köszi
Sziasztok.
Angliaban Yorkshirben parok, lanyok, esetleg sportos ferfi?
David and Brigi
xx
Angliaban Yorkshirben parok, lanyok, esetleg sportos ferfi?
David and Brigi
xx