Tirolban ?
Dániában Aalborgban ismerkednék.
Bècs ma este, èjjel?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2026. 02. 21. szombat 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki bevállalós srác Freising, München környékéről aki szívesen benne lenne egy diszkrét fiús kalandban?
Valaki most közel? 87527 Sonthofen, Németország
Bécsi randi?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2026. 02. 21. szombat 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki Tirol, Bayern környékéről?
Linz ma este? Pàr, vagy valaki?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2026. 02. 18. szerda 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2026. 02. 18. szerda 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, bi pasival ismerkednék 84453 Mühldorf környékéről.
Hollandiában biszex érdeklődésű férfi partnert vagy ilyen tagú párt keresek barátságra,erotikus programokra.Elsődlegesen Hága és környéke lehet helyszín,de érdeklődés és kölcsönös szimpátia esetén szívesen utazom is.Csak intelligens,barátságos személyek társasága érdekel.Dohanyzas es amorf testalkat kizaro tenyezo....
Sziasztok! 40 éves intelligens normális pasi vagyok Ausztria Ötztal és környéke szivesen utazok!
Valaki bevállalós srác Freising, München környékéről aki szívesen benne lenne egy diszkrét fiús kalandban?
Sziasztok.
Ausztria? Steiermarkban kalandoznék, ismerkednék.
Ápolt, diszkét pasi vagyok.
Ausztria? Steiermarkban kalandoznék, ismerkednék.
Ápolt, diszkét pasi vagyok.
Hali, Svájcban vagyok, 100 km-en belül.
(Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 12. csütörtök 10:26
Sziasztok,
Konstanz 100 km körzetében keresnék egy megbízható, intelligens, szimpatikus hetero férfit. Korban 37 és 47 év közöttit. Az összes többi részletet privatban átbeszéljük.
Szép napot mindenkinek....
Konstanz 100 km körzetében keresnék egy megbízható, intelligens, szimpatikus hetero férfit. Korban 37 és 47 év közöttit. Az összes többi részletet privatban átbeszéljük.
Szép napot mindenkinek....
Linz? Bècs?
Steyr környeken van aki találkozna? Helyem van
Sziasztok! Olyan hölgyet keresek Kelet-Magyarországon, akinek a párja külföldön dolgozik, de vágyik egy kis erotikára, szeretne izgalmakat átélni a kapcsolata megtartásával.Kedves,odafigyelő, kulturált férfi vagyok. Írj lszi privátban.
Sziasztok Bayern belül bárhol párok nők lenne kedvetek ismerkedni
Hali. Uln kornyeken valaki/valakik?
Sziasztok! Frankfurtban vahy a környékén van hölgy vagy pár innen? Jó lenne egy találkozó 1 hétig itt vagyok.

frederich111