Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran ha jössz haza!
Jövő héten délután Ulm +kb. 50km Lány, pár, fiú?
Klagenfurt? Bécs?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2026. 08. 15. szombat 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
saarbrücken valaki ??
Gosau, Klagenfurt, Vienna? Senki erre?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2026. 08. 13. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 13. csütörtök 14:35
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2026. 08. 13. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Bécs? Aug 17, 18? Tali nálam esténként? Pár esetleg, vagy valaki?
Erding környékéről valaki? Ma vagy holnap?
Ausztria Steyr környékén ?
Valaki Floridából?
sziasztok nudizáshoz keresek partnert,társat salzburg környékén
sziasztok párt kukkolnék vagy jelen lennék szex közben mint nézö
Augusztus 19-23ig Malinska -Krk környéken leszünk.. esetleg valaki akar hozzánk csatlakozni ?
Sziasztok!
Pär vagy esetleg pasi Valaltän aki ismerkedne? 19.-éig itt leszünk.
Pär vagy esetleg pasi Valaltän aki ismerkedne? 19.-éig itt leszünk.
Koblenz környékén aktív bisex?
saarbrücken bö vanak aktiv fiuk irjatok 27 éves normál fiatalos fiu vagyok pasziv
Sziasztok, a barátnőmmel hó végén utazunk Gran Canariára. Úgy hallottunk, hogy nagy swinger élet van ott. Van tapasztalatunk a swingerben- mind a 2-en bi vagyunk, szóval olyan klubot keresnénk elsősorban, ami meleg swinger és időnként bemehetnek csajok is, vagy olyat, ahol azért megfordulnak jó számmal bi emberek is..
Minden tippet/véleményt szívesen fogadunk akár itt a forumon, akár privátban.
Minden tippet/véleményt szívesen fogadunk akár itt a forumon, akár privátban.
Bécs? Aug 17, 18? Tali nálam esténként? Pár esetleg, vagy valaki?
Most jöttünk haza, imádtam a Padova Beach-et. Jó lett volna többen
(Ez egy válasz messi25 üzenetére (2026. 08. 05. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz messi25 üzenetére (2026. 08. 05. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ausztria?
Steiermarkban kalandoznék, ismerkednék.
Ápolt, diszkét pasi vagyok.
Steiermarkban kalandoznék, ismerkednék.
Ápolt, diszkét pasi vagyok.
Sziasztok Augusztus 29-Szeptember 5 között lesz valaki Vir szigeten Horvátország ban ?
Helló
Wels és környékén keresek nőt,párt , esetleg full passzív srácot
Én 41 éves jó adottságokkal sportos alkat. ...
Wels és környékén keresek nőt,párt , esetleg full passzív srácot
Én 41 éves jó adottságokkal sportos alkat. ...

frederich111

csabikae