Sziasztok!
Steiermarkban pár vagy diszkrét hetero férfi? Üdv. I&L
Sziasztok!
Szép estét, Csütörtök délután fél 5 -kor indulok Kremsből , Bécs , Sopron, Sümeg ,Hévíz .Kaposvár útvonalon.
Ha valaki utazni szeretne, kis kedvességért cserében.
Ha valaki utazni szeretne, kis kedvességért cserében.
Sziasztok! Szeptember 3.-4.i hétvégén lányt, párt, vagy pasit esetleg 2 3fős fiú társaságot fogadnánk! Pároknal nincs korhatár.. pasiknál 45évesig, esetleg nagyobb méret esetén elgondolkozunk rajta ha idosebb egy kicsit! Nagy mérettel i18tól keresnénk inkabb pasit,.pasikat!
Bécs ma? Holnap?
Esetleg pár, ki erre járna?
Esetleg pár, ki erre járna?
Hamburgban keresek párt vagy hölgyet a héten estére.
Sziasztok.
Csak erdeklodeskeppen szeretnenk tudni nem jon/jonnek innen valakik/k a hollandiai KamaSutraBeurs-re oktoberben?Igaz hogy meg van ido de ha esetleg volna/nak aki/k igen szivesen felvesszuk a kapcsolatot es szimpatia eseten bulizhatunk a helyszinen egyutt is...
Koszonjuk.
Csak erdeklodeskeppen szeretnenk tudni nem jon/jonnek innen valakik/k a hollandiai KamaSutraBeurs-re oktoberben?Igaz hogy meg van ido de ha esetleg volna/nak aki/k igen szivesen felvesszuk a kapcsolatot es szimpatia eseten bulizhatunk a helyszinen egyutt is...
Koszonjuk.
Ausztria?
Steiermarkban kalandoznék, ismerkednék.
Ápolt, diszkét pasi vagyok.
Steiermarkban kalandoznék, ismerkednék.
Ápolt, diszkét pasi vagyok.
ziasztok! Itt vagyunk Alkalaina felhasználó barátommal Vir szigeten augusztus 30-ig! Hetero beállítottsággal keresünk izgalmakat lány, lanyok, pár, párok személyében! A héten mozgunk Zadar - Pag vonalakon, de a szigeten bárhol érhetnek minket az izgalmas pillanatok! Imádjuk a többes játékot és a szabadban!L
Sziasztok. Szept.8 kedd Svájcból indulok Magyarországra.Pár illetve hölgy csatlakozhat. Priv.írj kérlek.Szép délutánt.
Hollandiaban keresek szexpartnernek biszex vagy meleg sracot akit gloryhole-ban vagy szexmoziban privat kabinban kielegithetek.Kolcsonos szimpatie eseten hosszabb tavra is.Csak ertelmes,kulturalt uzenetekre reagalok!Rendezett kulso,borotvalt farok,dohanyzasmentesseg alapveto elvaras.Haga es Rotterdam kornyeke,de hetvegen esszeru kereteken belul-es ha erdemes-utazom messzebbre is.
Sziasztok!München-Landshut környéki hölgy, pár?Tartós tartalmas kapcsolatra?
Pozsonyban, ha erre járnál ma?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Horvátországban valaki ? Rogoznica közelében ?
Sziasztok Ulm környékén valaki?
Sziasztok! Pfarrkirchen-ben lakok az osztrák határ mellett szívesen csatlakoznák párhoz a hölgy örömére akár hosszú távon is! 34- éves káros szenvedélyektőlmentes. Kis tapasztalatom van a 3-asban, utazás nem jelent gondot!
Sziasztok… Ibizán van innen valaki?
keddig itt volnék
keddig itt volnék
Nem tévedtél el?
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 20. csütörtök 15:16
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran ha jössz haza!
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran ha jössz haza!
Jövő héten délután Ulm +kb. 50km Lány, pár, fiú?

frederich111

triana