Valaki hetero alapon Varsoban a napokban?
Sziasztok!
Holnaptól jövő vasárnapig szardínián nyaralunk.Az északi részen,Isola Rossa környékén élvezzük a nyarat..
Napfény,tenger,hajózás és egy kis kaland….Olyan hozzánk hasonló,nemdohányzó part,illetve egy fiatal,max 40 éves bi srácot keresünk,akivel kellemesen,lazán és jó hangulatban tölthetnénk együtt az időt.Ha megvan a közös szimpátia,akár izgalmasabb dolgokra is nyitottak vagyunk,és ha nagyon működik a kémia ,akkor hosszabb távon is.Ha felkeltettük az érdeklődésed,írj bátran Privátban.Köszönjük
Holnaptól jövő vasárnapig szardínián nyaralunk.Az északi részen,Isola Rossa környékén élvezzük a nyarat..
Napfény,tenger,hajózás és egy kis kaland….Olyan hozzánk hasonló,nemdohányzó part,illetve egy fiatal,max 40 éves bi srácot keresünk,akivel kellemesen,lazán és jó hangulatban tölthetnénk együtt az időt.Ha megvan a közös szimpátia,akár izgalmasabb dolgokra is nyitottak vagyunk,és ha nagyon működik a kémia ,akkor hosszabb távon is.Ha felkeltettük az érdeklődésed,írj bátran Privátban.Köszönjük
Linz-Ansfelden pár vagy hölgy?
Bécs ma este? Vagy holnap?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2026. 09. 06. vasárnap 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv! Negyven éves tetovált sportos pasi szívesen ismerkedne Ausztria Tirolban!
Salzburg környékén valaki ma este vagy délután vagy münchen és slazburg közöt?
Ma délután Wels közelében valaki? Valakik?
Bécs?
Sziasztok!
Steiermarkban élö házaspár vagyunk, parokkal ismerkednénk!
Steiermarkban élö házaspár vagyunk, parokkal ismerkednénk!
Jövő héten Németország Aalenben pár, nő ?
Tirolban ismerkednénk
Sziasztok csakis aktív pasit keresek 35+ felett aki tudja hogy mit akar én 23 éves análba szűz vagyok és ezen szeretnék változtatni meg persze elégge perverz is vagyok üdv irjatok!
Baden-Würtenberg
Baden-Würtenberg
Linz-Ansfelden pár vagy hölgy?
Sziasztok
Valós személyekkel ismerkednék GERA és környékéről
vagy bárhonnan…
Hely van
Moto
Valós személyekkel ismerkednék GERA és környékéről
vagy bárhonnan…
Hely van
Moto
Sziasztok!Ma éjjel vagy holnapi nap esetleg hölgy vagy pár aki ismerkedne Villach környékén?
Sziasztok! Linz Wels párral bi pasival ismerkednék.
Sziasztok Ulm környékén valaki?
Sziasztok! Esetleg hölgy vagy pár Máltán?
43 éves, magas, barna pasi vagyok, szeptember 8-ig tartózkodom itt
43 éves, magas, barna pasi vagyok, szeptember 8-ig tartózkodom itt

frederich111

Klara S