Üdv. István vagyok 178/37/8 sőt barna haj és szem.
Innsbruck és környéki lányokkal vagy párokkal ismerkednék laza diszkrét kapcsolat reményében csakis a hölgy örömére pár esetén!
E-mailben a többit.
Innsbruck és környéki lányokkal vagy párokkal ismerkednék laza diszkrét kapcsolat reményében csakis a hölgy örömére pár esetén!
E-mailben a többit.
Londonban, vagy Londonhoz közeli városban nem tartózkodik esetleg egy hölgy vagy egy pár, aki unatkozik? Igazából arra is vevő vagyok, hogy csak fotózzam az akciót....hm?
Sziasztok. Egy ápolt, érteles hölgy München (Kelheim) környékéről? Én ápolt harmincas férfi.
Sziasztok! Londonban egy pár esetleg a hölgy örömére? esetleg hölgy egyedül?
sziasztok München Kempten környekeröl vannak esetleg csajszik?
Egy Pasi
Egy Pasi

Sziasztok. Graz környékéről keresek hölgyet/lányt!
Sziasztok! Írtam emailt, de válasz nem érkezett. Legyen szép napotok.
(Ez egy válasz toto68 üzenetére (2013. 03. 15. péntek 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 15. péntek 23:14

Sziasztok!! Pár vagyunk Linzből és kedves baráti párost keresnénk hosszú távra baráti és..ki tudja..kapcsolatra.Várjuk válaszotokat! Üdvözlettel-Tamás és párja
Sziasztok!
Angliaban valaki aki cstalakozna egy parhoz?? (parok, lanyok)
Angliaban valaki aki cstalakozna egy parhoz?? (parok, lanyok)
Sziasztok!
Münchenben keresek hölgyet vagy heteró párt !
Én 36 éves vagyok!
Üdv. márk
Münchenben keresek hölgyet vagy heteró párt !
Én 36 éves vagyok!
Üdv. márk
Sziasztok!
Valaki Cloppenburg környékéről??
Valaki Cloppenburg környékéről??
Sziasztok! Ismerkedjünk, hátha össze jönnénk, találkoznánk.
(Ez egy válasz toto68 üzenetére (2013. 03. 15. péntek 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 15. péntek 23:14

Sziasztok!! Pár vagyunk Linzből és kedves baráti párost keresnénk hosszú távra baráti és..ki tudja..kapcsolatra.Várjuk válaszotokat! Üdvözlettel-Tamás és párja
Linz környéke Lányok,párok?
Bocs Imre! Látom már,csak összekevertem a szöveghez tartozó kis emblémákat.Üdv-Tamás
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 15. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 15. péntek 14:47
Törölt felhasználó (307120)

Sziasztok!Ismekednék párokkal és hölgyekkel Rosenheim és Salzburg körzetében baráti és ha minden passzol esetleg annál több is szóba jöhet!Minden jóba benne vagyok!Képkéregetők kérem kiméljenek esetleg skypon beszélhetünk mivel a személyes találkozó hive vagyok!Aki ugy gondolja irjon!Puszi
(Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2013. 03. 15. péntek 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 15. péntek 18:18

Sajnos az asszonyt egy kép farokkal, nem győzi meg, hogy megszeretne ismerni!!!
Szia!! Férfi vagy nő vagy??Sapkás kis képről talán férfiú? Pár vagyunk Linzből,szívesen ismerkednénk párokkal.Üdv-Tamás és párja
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 15. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 15. péntek 14:47
Törölt felhasználó (307120)

Sziasztok!Ismekednék párokkal és hölgyekkel Rosenheim és Salzburg körzetében baráti és ha minden passzol esetleg annál több is szóba jöhet!Minden jóba benne vagyok!Képkéregetők kérem kiméljenek esetleg skypon beszélhetünk mivel a személyes találkozó hive vagyok!Aki ugy gondolja irjon!Puszi
Sajnos az asszonyt egy kép farokkal, nem győzi meg, hogy megszeretne ismerni!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 15. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 15. péntek 15:11
Törölt felhasználó (826413)

Szia!Linz mellett elek Welsben!!Colorado1111@citromail.hu!Ezen elertek!!!!43eves vagyok,178,77,barna haj zöld szem.Merem vallalni magam!!!Ide is irhattok az üzenöbe!!!
Tisztelettel:Imre
Tisztelettel:Imre
Szia!Linz mellett elek Welsben!!Colorado1111@citromail.hu!Ezen elertek!!!!43eves vagyok,178,77,barna haj zöld szem.Merem vallalni magam!!!Ide is irhattok az üzenöbe!!!
Tisztelettel:Imre (Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2013. 02. 23. szombat 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 23. szombat 07:26
Tisztelettel:Imre (Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2013. 02. 23. szombat 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép reggelt!Németországban dolgozunk, de Salzburg közelében. Esetleg párok?Vagy egy pasi harmadiknak aki válalja is magát, és fogadni is tud bennünk.
Sziasztok. Svájcban lány vagy pár esetleg.Szivesen csatlakoznék párhoz.
Párok igeeeen.Linz és környékbeli párok jelentkezését várjuk.Üdvözlettel-Tamás és Eri
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 24. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 24. vasárnap 14:06
Törölt felhasználó (294758)

Franciaország La Ciotat környékén. Pár vagy lány?