ok értem.
szia.holnap este münchen környékén leszek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 20. szombat 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 20. szombat 16:57
Törölt felhasználó (68035)
VIP

Munchen és kornyéke? valaki(k)?
Sziasztok! Salzburg, München térségében párt keresünk.
Sziasztok. Keresek hölgyet part külföldi nyaraláshoz biszexuális vágyakal. Teltseg érettség előny.
Sziasztok.
István vagyok 178/37/79 söt barna haj és szem.
Innsbruck mellet dolgozok és élek! Esetleg meg ismerkedhetnénk
angellbest0013@citromail.hu az email címem, többit priviben!! Csaó
István vagyok 178/37/79 söt barna haj és szem.
Innsbruck mellet dolgozok és élek! Esetleg meg ismerkedhetnénk
angellbest0013@citromail.hu az email címem, többit priviben!! Csaó
Sziasztok!Mi Salburgtól nem messze vagyunk, takán 20 km-re.
Munchen és kornyéke? valaki(k)?
Hi,
Del-Angliaban Sussex megyeben szivesen megismerkednek egy kint elo magyar parral akik szivesen felvennek a kapcsolatot egy 31 eves 182/80 rovid sotet haju zoldes szemu fiuval.
Udv.
R
Del-Angliaban Sussex megyeben szivesen megismerkednek egy kint elo magyar parral akik szivesen felvennek a kapcsolatot egy 31 eves 182/80 rovid sotet haju zoldes szemu fiuval.
Udv.
R
Sziasztok!Melyik Ingolstadt? Hármat is találtam németországban, ha a Münchenhez közelebbi, akkor megismerkedhetnénk, ha van kedvetek hozzá.
(Ez egy válasz lonko üzenetére (2013. 04. 20. szombat 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ingolstadt ?
Sziasztok.Svájci, Zurich Basel környékiekkel ismerkednék
szia.én benne lennék veletek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 13. szombat 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 13. szombat 17:31
Törölt felhasználó (845522)

Bi Párokkal vagy Bi pasival akár bi hölgyel ismerkednénk Linz környékén.(PÁR VAGYUNK)
Montenegróban valaki????????????
Szép napot mindenkinek!!!
Valaki,esetleg valakik Frankfurtból,vagy a környékéről?
Lehetöleg privibe
Linz környékén levö FKK strand látogatásához Társságot keresünk.Mi rendszeresen járunk,de jó lenne magyarul beszélö társasággal menni.
Bi Párokkal vagy Bi pasival akár bi hölgyel ismerkednénk Linz környékén.(PÁR VAGYUNK)
Sziasztok. Hollandiában nő vagy pár?????
Üdv. István vagyok 178/37/8 sőt barna haj és szem.
Innsbruck és környéki lányokkal vagy párokkal ismerkednék laza diszkrét kapcsolat reményében csakis a hölgy örömére pár esetén!
E-mailben a többit.
Innsbruck és környéki lányokkal vagy párokkal ismerkednék laza diszkrét kapcsolat reményében csakis a hölgy örömére pár esetén!
E-mailben a többit.