Sziasztok!Még mindig keresünk, Salzburg környékén párt, de akár a német, vagy osztrák oldalon is,és szerintünk 100-150km nem akadály.
szia
Igen én onnan vagyok
(Ez egy válasz Maya2 üzenetére (2013. 05. 06. hétfő 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello , zell am see nél valaki ?
Hi, szeretnek erdeklodni, hogy vannak e itt parok Del-Angliabol?
Udv
R
Udv
R
Sziasztok!!Holnap akkor ahogy megbeszéltük!!!
Addig is legyen szép napotok!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 11. szombat 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 11. szombat 05:24
Addig is legyen szép napotok!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 11. szombat 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (845522)
VIP

Felső Ausztriába Pasit harmadiknak
Frankfurt vagy környékéről valaki (-k) ?
Sziasztok .Átlagos külsejű 180-cm barnahajú kék szemű nagy étvágyal és órákig tartó tehetséggel és 20-cm vel rendelkező hapsi vagyok.Keresek hölgyet párt 20-55 évesig.Imádom a szex minden fajtáját Teljesen diszkréten,akár heti rendszerességel de ahogy neked megfelel.Ausztriában dolgozom Andau-Gols-Eisenstat utvonalon autózok minden munkanap,de ha kell Sopron-Fertőd sem akadály csak szeresd a szexet.NEM FOGOD MEGBÁNNI !
Sziasztok!
Tirolban Hölgy vagy Pár,aki ismerkedne?
Tirolban Hölgy vagy Pár,aki ismerkedne?
Sziasztok! London környékén tanyázik-e valaki? Hölgyekhez és párokhoz szívesen csatlakoznék szimpátia esetén...
Sziasztok
Münchenböl van valaki?
Münchenböl van valaki?
Sziasztok!Szeretnélek bennetek megismerni, ha lehetséges, köszönöm elöre is a lehetőséget.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 05. vasárnap 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 05. vasárnap 08:50
Törölt felhasználó (845522)
VIP

Linz környékén keresünk pasit 3.-nak férfi-hölgy pár vagyunk.
Sziasztok.Svájc, Zurich, Bázel környékén élő hölgyekkel, párokkal ismerkednék hétvégi találkozásokhoz.
üdv! Stuttgart,avagy környékén,hölgy,pár?
Halihó.Ausztriában dolgozó szexéhes pasi vagyok .Keresek hölgyet,nem baj ha nem vagy miss universum csak ápolt légy és szeresd ha kényeztetnek.Reggel-este Andau-Gols-Eisenstat uton járok.Kériek jelendkezzz
Linz környékén bi párok, lányok, fiuk Ismeretségét keressük. A környéken két jó nudista strand is van amit mi rendszeresen látogatunk ,de jó lenne magyar társasággal látogatni.
Hello. Rotterdam-ban lány, pár?????